logo logo
Fotbal flash

De ziua sa de naștere, Bruno Fernandes și-a făcut cadou un gol, în partida Portugaliei cu Slovacia

09 septembrie 2023

 

Card image

Vineri la Bratislava, pe stadionul Tehelné pole, în prezența a peste 21 mii de spectatori, Slovacia și Portugalia s-au confruntat într-o partidă a etapei a 5-a, din grupa J a preliminariilor EURO 2024. Victoria a revenit formației Portugaliei, scor 1-0, iar în urma celor trei puncte obținute, se distanțează în fruntea clasamentului, la 5 puncte față de ocupantele locurilor 2 și 3, Slovacia și Luxemburg.

Golul formației Portugaliei a fost marcat de mijlocașul Bruno Fernandes, în minutul 43, din pasa lui Bernardo Silva, fiind cel mai frumos cadou, pe care și l-a făcut singur, de ziua sa de naștere.

Cu toate că, atacantul Cristiano Ronaldo a făcut un joc modest, victoria Portugaliei este meritată, creând-uși mai multe ocazii de gol și totodată și-au luat măsuri în apărare, astfel că, jucătorii slovaci au avut numai două șuturi expediate pe spațiul porții.

Același Cristiano Ronaldo, a primit numai cartonașul galben, în minutul 62, după un fault destul de urât asupra portarului Martin Dubravka. La experiența lui Cristiano, putea evita faultul respectiv. Arbitrul de centru, suedezul Glenn Nyberg, putea să-i acorde direct cartonașul roșu, dar nici cei din camera VAR nu au analizat faza în profunzime.

În următoarea etapă a grupei J, ce se va disputa luni, Portugalia va primi vizita echipei Luxemburg, iar Slovacia va evolua tot la Bratislava cu Liechtenstein, echipă ce se află pe ultimul loc în grupă, cu 5 înfrângeri, din tot atâtea jocuri.

Declarația mijlocașului, Bruno Fernandes, după victoria Portugaliei cu Slovacia

Mijlocașul portughez Bruno Fernandes, autorul singurului gol contra Slovaciei, a declarat conform site-ului UEFA, următoarele: „Sunt fericit că am câștigat astăzi. De asemenea, marcând un gol, ceea ce este fantastic. Știam foarte bine că va fi un meci greu. Acum suntem aproape de a juca la turneul final, ceea ce este cel mai important lucru.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Poli Iași a încasat în 5 etape, 3 cartonașe roșii, din totalul de 6 acordate

 

Card image