logo logo
Fotbal flash

De Boxing Day, Chelsea obține victorie în deplasare, cu Aston Villa, scor 3-1

27 Decembrie 2021

 

Card image

Duminică la Birmingham, pe stadionul Villa Park, într-o partidă din cadrul etapei a 19-a, din Premier League, formația gazdă Aston Villa a întâlnit Chelsea, la capătul căreia londonezii au reușit să obțină cele trei puncte și să-și consolideze locul 3, în lupta de urmărire a liderului Manchester City.

Golurile au fost marcate de James, min 28 (autogol), pentru Aston Villa, respectiv Jorginho, minutele 34 și 90+3 (ambele din penalti) și Romelu Lukaku, minutul 56, pentru Chelsea. De remarcat este buna dispoziție de joc a belgianului Lukaku, care fusese introdus în teren după pauză, el a reușit golul de 2-1 și a obținut penalty-ul din ultimul minut de joc.

După acest rezultat, Chelsea totalizează 41 puncte și se află pe locul 3, la egalitate cu ocupanta locului 2, Liverpool, despărțite de golaveraj și care are un joc mai puțin disputat. Manchester City, are 47 puncte. În etapa a 20-a, Chelsea va evolua joi acasă cu Brighton.

Declarația atacantului echipei Chelsea, Romellu Lukaku, după victoria cu Aston Villa

După victoria cu Aston Villa, atacantul echipei Chelsea, Romellu Lukaku, a declarat conform ziarului Daily Mail, următoarele: „Cred că aveam nevoie de o victorie, ca cea de astăzi. Am continuat să muncesc din greu și azi a fost bine că am câștigat, iar apoi pentru mine personal sunt mulțumit de performanța mea și vreau să merg mai departe. Încerc să fiu mai puțin static și încerc să fiu în mișcare tot timpul. Noi suntem acum urmăritorii liderului. Ultimele rezultate pentru noi nu au fost cele mai bune și acum trebuie să recuperăm. Fiecare meci pentru noi de acum până la sfârșitul sezonului este o finală, pentru că fiecare meci din Premier League este foarte dificil.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Kevin De Bruyne, nominalizat de IFFHS, cel mai bun Playmaker pe anul 2021

 

Card image