../Imagini-04-2020/Stadion-Ghencea.jpg

Daniel Oprița: O să jucăm până la urmă, acesta este regulamentul, nu fugim de meciuri

București, 20 Mai 2020

După ultimele discuții în spațiul public, ale juristului clubului Steaua, Dl Talpan și fosta glorie a Stelei, Victor Pițurcă, în care spuneau că Steaua nu ar mai trebui să susțină barajul de promovare pentru Liga a 3-a și să fie direct promovată în Liga a 2-a, ca urmare a terminării noului stadion din Ghencea și a performanțelor anterioare, tehnicianul echipei Daniel Oprița, a avut marți o intervenție telefonică la televiziunea Digi.

Întrebat de realizatorul emisiunii, Vali Moraru, unde se situează, vis-a-vis de cele două opinii, Daniel Oprița a răspuns: „Am văzut emisiunea de mai devreme în care a intervenit Dl Victor Pițurcă, iar astăzi am fost pe la club și am discutat și cu Dl Talpan, care m-a întrebat și pe mine ce părere am, dacă să facem o adresă către AMFB să fim declarați câștigători ai Ligii a 4-a. I-am spus să facă ce vor, i-am spus că sunt de acord cu acest lucru, pentru că până la urmă, am demonstrat pe teren că suntem echipa cea mai bună, am câștigat toate meciurile pe teren, meciurile directe cu adversarii noștri, care încearcă să promoveze și nu văd de ce nu am merita să fim declarați câștigători, la fel cum nu văd foarte corect, cum a spus și UTA, că li s-a înjumătățit punctele. Se poate întâpla orice în playoff-ul acela dacă intrăm cu un singur punct, prinzo o zi mai slabă sau o greșeală de arbitraj și poți pierde munca de un an.”

„Nu aș vrea să creadă cineva acum, că n-aș vrea să joc acel playoff. Sigur, aș vrea și să nu mai riscăm nimic și să mergem direct la baraj. Și dacă jucăm în continuare aceste meciuri, nu-i nicio problemă din partea mea, pentru că eu consider că am adus niște jucători cu experiență și n-ar fi cazul să ne facem probleme. În acest moment nu știu dacă avem voie să ne antrenăm. O să jucăm până la urmă, acesta este regulamentul, nu fugim de meciuri. N-am auzit de la Dl Talpan ca să forțeze Steau și să promoveze direct în Liga a 2-a, nu mi-a spus de așa ceva. O să fie destul de greu să jucăm acest playoff. Ar fi normal să mergem și să promovăm în Liga a 3-a, cum a făcut și celelalte echipe, cum a făcut și Rapidul”, a mai completat Daniel Oprița.

După ce patronul FCSB a spus că Steaua, n-ar avea dreptul legal de promovare în Liga a 2-a, Daniel Oprița a declarat în încheiere: „N-aș putea să răspund eu la lucrurile acestea. Cred că numai cei din conducerea clubului ar putea să-i răspundă lui Dl Becali. Eu trebuie doar să antrenez echipa și n-aș vrea să intru în asemenea discuții. Chiar nu este treaba mea.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X