Danemarca învinge Rusia, scor 4-1 și se califică în optimile Campionatului European

București, 22 Iunie 2021

../Imagini-07-2021/Rusia-Danemarca-1-4

După înfrângerea cu Belgia, antrenorul Danemarcei, Kasper Hjulmand spunea: „Mă gândesc deja la meciul cu Rusia. Nu am terminat acest turneu și vom face tot ce putem pentru a-i învinge pe ruși”. Luni a fost și meciul cu Rusia, pe care Danemarca la câștigat la un scor categoric, jucătorii au jucat excelent și cu gândul la Eriksen, care a urmărit meciul de la televizor și nu l-au dezamăgit. După victoria cu Rusia, Christian Eriksen, a trimis un salut colegilor săi. „Este fantastic să ne sprijine și să fie acolo pentru noi, rămâne în interiorul grupului”, a spus Jens Stryger Larsen (legitimat ca fundaș la Udinese), care, totuși, nu a dezvăluit ceea ce a scris Eriksen, conform publicației daneze BT.

Pentru Danemarca, au marcat Mikkel Damsgaard, '38, Yussuf Poulsen, '59, Andreas Christensen, '79 și Joakim Maehle, '82. Singurul gol al Rusiei, a fost înscris de Artem Dzyuba, '70 (pen).

Din grupa B, se califică în optimile CE, Belgia cu 9 puncte și Danemarca, cu 3 puncte. Astfel în optimi, Danemarca va juca sâmbătă, împotriva Țării Galilor, la Amsterdam, în vreme ce Belgia, va juca la Bilbao, adversarul nu a fost încă stabilit, urmând a evolua împotriva uneia din cele 4 echipe cel mai bine clasate de pe locul 3.

Reacții după succesul echipei Danemarcei cu Rusia, scor 4-1

Kasper Hjulmand, antrenor al Danemarcei, a declarat după meci, conform site-ului oficial al UEFA: „Am rămas fără cuvinte în ceea ce privește admirația mea pentru această echipă. Sunt atât de puternici. Vreau să mulțumesc tuturor fanilor danezi prezenți la stadion. Dragostea și grija pe care o are întreaga Danemarcă, a arătat că a ajutat băieții.”

Stanislav Cherchesov, antrenor al Rusiei, a declarat conform aceleiași surse: „Le-am mulțumit băieților pentru ceea ce au făcut. Au participat la acest joc, dar pur și simplu nu a mers jocul nostru. Am fi putur risca în prima repriză, dar nu am făcut-o, apoi a primit un gol dintr-o jumătate de ocazie și nu am mai putut să revinim în joc. Trebuie să ne gândim la toate acestea și să mergem mai departe.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X