../Imagini-08-2020/Viitorul-CFR-1-1

Dan Petrescu, după egalul cu FC Viitorul: Sunt supărat că n-avem VAR în România

București, 05 Octombrie 2020

FC Viitorul și CFR Cluj au disputat duminică la Ovidiu, partida din cadrul etapei a 6-a, încheiată cu un rezultat de egalitate, scor 1-1, urmare a golurilor marcate de Kevin Luckassen, minutul 7, pentru FC Viitorul, respectiv Ciprian Deac, minutul 54, dintr-un penalty controversat, obținut de Rondon, la un duel în careu cu Virgil Ghiță.

Se poate spune că, în lipsa VAR-ului, penalti-ul acordat CFR-ului, a venit ca o compensație, întrucât în prima repriză, De Nooijer a comis un henț clar în careu și centralul Marcle Bârsan nu a acordat penalti.

Echipa CFR Cluj putea pleca de la Ovidiu cu toate punctele puse în joc, dacă fructifica ocaziile mari de gol ale lui Ciprian Deac, din minutul 77 și Bilel Omrani, din minutul 85. Cu toate acestea, antrenorul echipei clujene, Dan Petrescu este supărat pe faptul că, nu se implementează în campionatul Ligii 1, sistemul VAR.

După acest rezultat, CFR Cluj o egalează la puncte pe FCSB, ambele echipe se poziționează pe locurile 2 și 3, cu câte 12 puncte, la 6 puncte în spatele Universității Craiova. Echipa FC Viitorul are după 6 jocuri numai 6 puncte și se poziționează pe locul 13.

În etapa următoare, ce va avea loc peste două săptămâni, CFR Cluj va întâlni acasă pe FC Botoșani, iar FC Viitorul va juca în deplasare cu FC Voluntari, o echipă în creștere de formă sportivă, care ocupă un loc 4 în clasament cu 10 puncte.

Declarația lui Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, după egalul cu FC Viitorul:

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după egalul obținut cu FC Viitorul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „FC Viitorul aproape că n-au ajuns la poarta noastră, am stat numai la ei în careu, am avut multe penalti-uri, multe ocazii. Eu nu sunt supărat pe arbitru, sincer eu sunt supărat că n-avem VAR în România. Dacă azi aveam VAR, era simplu, se uita, venea băiatul la video, vedea, dădea trei penalty-uri și mergeam acasă cu toții. Ieri (la meciul FCSB-Dinamo) arbitrul ce vină a avut? Toată lumea țipă la arbitru. N-are nicio vină arbitrul, pentru că arbitrii în toate țările greșesc, dar au VAR. În Kazahstan, există VAR și în Liga a 2-a, la fel și în China, are VAR în Liga a 2-a. În România n-avem VAR și ni s-a promis că din play-off, o să avem VAR, unde este VAR-ul? Ce vină are arbitrul, dacă el nu vede, este greu să vezi tot. Asta este cea mai mare problemă în România. Ieri, arbitrul n-a avut nicio vină!”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X