Cu un gol norocos, marcat pe finalul partidei, CFR Cluj învinge FC Viitorul, scor 2-1

București, 05 februarie 2021

../Imagini-02-2021/CFR-Viitorul-2-1

CFR Cluj a făcut o partidă destul de modestă, pe propriul teren, cu FC Viitorul, din cadrul etapei a 21-a, disputată joi, a reușit pe final când toată lumea părea mulțumită cu scorul de pe tabelă, să marcheze un gol norocos și să obțină toate punctele puse în joc.

CFR Cluj a reușit să deschidă scorul prin Cătălin Itu, cu o frumoasă lovitură cu capul, în minutul 31, din centrarea lui Mario Camora. FC Viitorul a reușit să egaleze, în minutul 52, prin Dobrosavlevici, din 6 metri, după o gafă a lui Bălgrădean. A venit apoi golul norocos al victoriei marcat în ultimul minut al timpului suplimentar de joc, de către Ovidiu Hoban, cu un șut din trei metri.

Cea mai mare ocazie de gol a avut-o cei de la FC Viitorul, în minutul 66, atunci când scorul era 1-1, prin George Ganea, care a trimis mingea în bară. Dacă reușea să marcheze, poate alta era soarta partidei. Așa că, dacă jucătorii echipei CFR Cluj, nu-și schimbă atitudinea la viitoarele meciuri, este posibil ca norocul să nu-i mai urmărească și să se îndepărteze de prima poziție a clasamentului.

În clasament, CFR Cluj ocupă locul secund, după această victorie, cu 47 puncte, cu un singur punct în spatele echipei FCSB și la 7 puncte distanță, față de ocupanta locului 3, U Craiova. FC Viitorul ocupă după acest rezultat locul 9, cu 25 puncte, iar șansele de a prinde un loc de playoff se vor mări, numai dacă vor lega cel puțin 2-3 victorii consecutive. În etapa următoare, CFR Cluj va evolua luni cu FC Botoșani, în deplasare, iar FCSB va juca duminică pe Arena Națională cu Academica. Cei din Clinceni vin la meciul cu FCSB, după o înfrângere severă, pe propriul teren, administrată de UTA.

Declarația autorului golului victoriei, Ovidiu Hoban (CFR Cluj), în partida cu FC Viitorul

Autorul golului victoriei echipei CFR Cluj, Ovidiu Hoban, a declarat după partidă, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am marcat când a trebuit, se pare, dar important este că am câștigat și că am rămas acolo sus. Din punctul meu de vedere, n-am suferit în acest joc. Nu știu dacă FC Viitorul, au avut vreo ocazie, am jucat foarte sus, agresivi, nu i-am lăsat să gândească și este o victorie meritată. Urmează meciul cu Botoșani, meci greu, mergem acolo să câștigăm și să continuăm pe acest drum bun, pe care îl avem în acest moment.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X