logo logo
Fotbal flash

Cu dubla realizată, Llullaku contribuie la victoria Concordiei în jocul cu Astra, scor 2-1

10 Noiembrie 2021

 

Card image

Cele două foste componente ale Ligii 1, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu, s-au confruntat marți, în ultimul joc din etapa a 13-a din Liga a 2-a, la capătul căruia, victoria a revenit echipei antrenate de Claudiu Niculescu, Concordia Chiajna, cu scorul de 2-1.

Pentru Concordia, atacantul Azdren Llullaku, fiind declarat și omul meciului, a reușit o dublă, în minutele 4 și 25, iar singurul gol al oaspeților, a fost realizat de către Dragoș Gheorghe, în minutul 55. În afara celor două goluri ale Concordiei, Llullaku putea realiza hat-trick-ul în minutul 25, atunci când după o reluare cu capul, mingea a nimerit bara transversală.

După acest rezultat, Concordia urcă pe podiumul clasamentului, ocupând locul 3, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund U Cluj, ambele cu câte 30 puncte, profitând și de eșecul echipei Hermannstadt Sibiu, în jocul cu Steaua. Pe prima poziție, Petrolul conduce detașat cu 36 puncte, având numai un singur joc pierdut din 13 etape disputate. La polul opus, Astra ocupă locul 19, cu numai 2 puncte, având 14 puncte penalizare, iar după parcursul pe care îl are, are toate șansele să se salveze de la retrogradare, ținân cont că mai sunt de didputat 6 etape, apoi urmând jocurile din play-out.

Declarația antrenorului echipei Concordia, Claudiu Niculescu, după victoria cu Astra

Antrenorul echipei Concordia, Claudiu Niculescu, a declarat după victoria cu Astra, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „M-a stors de energie acest meci, cel puțin la finalul jocului, un meci pe care l-am controlat în totalitate. Nu știu dacă mira pe cineva dacă scorul era cel puțin 5-0, la numărul ocaziilor pe care le-am avut, cel puțin în prima repriză, dar se putea termina și 2-2, ăsta este fotbalul. Le-am spus și la pauză că trebuie să forțăm și să le dăm golul doi, am reușit acest lucru, iar după o greșeală colectivă, ei au reușit să marcheze acel gol, care ne-a debusolat așa puțin. Noi făcusem pasul în spate, este acel spirit de conservare al rezultatului, dar până la urmă, sunt trei puncte foarte importante, care ne menține acolo, în fruntea clasamentului.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

CFR Cluj înregistrează al doilea eșec, în grupa D din Conferince League, scor 0-1 cu AZ

 

Card image