logo logo
Fotbal flash

Cu două victorii consecutive, jucătorii lui Cagliari au alt moral în lupta de evitare a retrogradării

12 Ianuarie 2022

 

Card image

Ultima partidă a etapei a 21-a, din Serie A, disputată marți pe Sardegna Arena, între echipa locală Cagliari, cu Răzvan Marin titular și Bologna, s-a încheiat cu victoria importantă a gazdelor, scor final 2-1, după ce au reușit să răstoarne rezultatul, în minutele de prelungiri ale partidei.

În minutul 54, atacantul echipei Bologna, Riccardo Orsolini, reușea deschiderea scorului, dintr-o lovitură liberă, excelent executată la vinclul porții lui Alessio Cragno. Jucătorii lui Cagliari, nu s-au împăcat cu rezultatul de pe tabelă, au revenit în meci și au reușit golul egalizator în minutul 71, având-ul ca autor pe atacantul Leonardo Pavoletti, din pasa excelentă a lui Gaston Pereiro..

În minutele de prelungiri ale partidei, căpitanul echipei Cagliari, Joao Pedro, pasează în interiorul careului lui Gaston Pereiro, care reușește golul unei victorii meritate, iar cele trei puncte obținute sunt de moral pentru jucători în lupta de salvare de la retrogradare.

După acest rezultat, Cagliari se află pe același loc 18, cu 16 puncte, la un punct duistanță de ocupanta locului 17, Venezia. Bologna se situează pe locul 13, cu 27 puncte. În etapa următoare, Cagliari va evolua duminică în deplasare cu Roma, iar în aceiași zi, Bologna evolează acasă cu Napoli.

Declarația căpitanului rossoblù Joao Pedro, după victoria cu Bologna

Căpitanul rossoblù Joao Pedro, a declarat după victoria cu Bologna, conform site-ului oficial al clubului Cagliari Calcio, următoarele: „Am obținut o victorie foarte importantă împotriva unei echipe cu calitate. Am meritat cele trei puncte pentru că nu am încetat să le obținem, până la urmă am reușit să dăm continuitate victoriei cu Sampdoria. Felicitări tuturor pentru victorie. Mergem la Roma cu același spirit din ultimele două jocuri, datorită muncii pe care reușim să o facem. Nu am ieșit din dificultăți, dar vom încerca să facem bine și pe Olimpico.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Carlo Ancelotti: „Încerc mereu să alcătuiesc echipa care cred că poate câștiga meciul”

 

Card image