../Imagini-01-2021/Marius-Sumudica

Cu Șumudică pe bancă, Gaziantep este lider în Super Liga din Turcia, cel puțin pentru o zi

București, 06 Ianuarie 2021

După victoria de marți, din cadrul etapei a 17-a, a echipei Gaziantep, împotriva echipei Ankaragucu, scor 2-0, în Super Liga Turciei, echipa condusă de pe bancă de Marius Șumudică este liderul campionatului, cel puțin pentru o zi, cu 31 puncte, la egalitate cu Besiktas, dar cu un golaveraj mai bun.

Golurile echiepi Gaziantep, au fost marcate de Alexandru Maxim (min. 69) și Enver Cenk (min. 90+5). Golul înscris de Alexandru Maxim, îl urcă în clasamentul golgheterilor, cu 8 reușite, pe locul doi.

Gaziantep vine după o perioadă excelentă în campionat, are o singură înfrângere din 16 etape, aceasta producând-use în data de 12 Septembrie, în deplasare cu Galatasaray, scor 1-3.

După eșecul echipei Galatasaray de marți, din deplasare cu Konyaspor, aceștia rămân pe poziția a 4-a a clasamentului. Singurele echipe care mai pot să ajungă pe prima poziție, sunt Besiktas, care evoluează astăzi acasă cu Rizespor și Fenerbache, care va primi joi vizita echipei Alanyaspor, în ultima partidă a etapei a 17-a.

Pentru partida cu Ankaragucu, Marius Șumudică a folosit următoarea formație: Günay Güvenç- Junior Morais, Alin Tosca, Papy Djilobodji, Kana Mustache (Kubilay Aktaş, 78)- Oguz Ceylan, Jefferson, Zvonimir Kozulj (Güray Vural, 60), Alexandru Maxim (Andre Felipe, 87)- Kenan Özer (Enver Cenk Şahin, 60), Muhammet Demir (Amedej Vetrih, 87).

Declarația antrenorului Marius Șumudică (Gaziantep), după victoria cu Ankaragucu:

Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Șumudică a intervenit telefonic la canalul TV Digi Sport, după victoria cu Ankaragucu, declarând următoarele: „Trăim un vis. Și pentru mine este o oarecare surpriză, să zic așa. Uitându-mă la ei, zi de zi și am văzut că își doresc, am o oarecare încredere și îmi dau seama că, am jucători care poate să decidă jocul. Astăzi am avut răbdare, am jucat pe un teren execrabil, n-am putut să construim. A fost un deficit pentru noi, dar iată că, până la final am marcat două goluri. Deocamdată suntem echipa de pe primul loc, nu s-a întâmplat niciodată în istoria acestui club, nici în Liga a 2-a, n-au fost pe primul loc, au intrat în prima ligă la baraj.”

„Este ceva de nedescris, 25 meciuri în care marcăm, meci de meci, avem 16 meciuri fără înfrângere, nu pierdem de un an acasă. Sunt lucruri extraordinare, este cea mai bună perioadă a carierei mele. Le mulțumesc jucătorilor, fără ei, n-aș fi putut ajunge aici. Cuvintele sunt de prisos. În vestiar a fost bucurie mare, îți dai seama, lideri în Turcia, după atâtea etape, în coasta tuturor acolo, ne batem cu toată lumea. Eu stau ca vulturul pe stâncă, asta este melodia după care am dansat după terminarea jocului”, a spus în încheiere Marius Șumudică.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X