București, 25 Iulie 2019

Cu Omrani în mare vervă de joc, CFR învinge Maccabi, în meciul tur din Champions League

../Imagini-006-2019/Omrani-gol-cu-Maccabi

Miercuri, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, CFR Cluj a disputat manșa tur din cadrul turului 2 preliminar al Champions League, cu echipa din Israel, Maccabi Tel-Aviv, pe care a câștigat-o cu scorul de 1-0.

Singurul gol al partidei, a fost realizat de Billel Omrani, în minutul 22, din centrarea excelentă a lui Ciprian Deac. Cu acest gol, Omrani a ajuns la cifra de 4 goluri marcate în preliminariile UCL și conduce în topul marcatorilor.

Victoria echipei CFR Cluj este pe deplin meritată, avnd în vedere că, posesia le-a aparținut, iar numărul de ocazii de gol a avut un raport de 8-8. Partida retur, ce se va disputa marți, va fi una destul de grea pentru CFR Cluj, dar pornește cu prima șansă, având în vedere că se poate califica și la un rezultat de egalitate. Dacă se vor mobiliza exemplar și dacă nu se vor apăra cu toată echipa, elevii lui Dan Petrescu pot scoate un rezultat bun, care să le asigure accederea în turul 3 al preliminariilor UCL. Echipa care nu se va califica pentru turul 3 din UCL, va evolua în turul 3 din Europa League și va întâlni învingătoarea din dubla partidă, dintre Tre Penne și Sūduva.

Atacantul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat după partida cu Maccabi, la televiziunea Digi, următoarele: „După aspectul jocului scorul este mulțumitor și nu știu dacă meritam mai mult. Este bine în primul rând, că nu am primit gol, bine că am marcat și ne-am creat un avantaj pentru meciul retur. Pe cei de la Maccabi Tel-Aviv, i-am simțit ca o echipă bună, cu jucători de calitate. Este o echipă care le place posesia și care te poate pune în dificultate. Calificarea nu este gata, chiar dacă avem un mic avantaj. Acolo au niște fani superbi, care îi vor împinge de la spate, dar totul depinde doar de noi.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/FFC-Viitorul-Super-Cupa

 

Citește și: FC Viitorul câștigă în premieră Super Cupa României, după finala cu CFR Cluj, scor 1-0

Deschiderea oficială a sezonului fotbalistic, 2019-2020, a coincis cu jocul de Super Cupa României, disputat sâmbătă la Ploiești pe stadionul Ilie Oană, între...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X