București, 09 Februarie 2019

Cu Alibec în mare vervă, Astra învinge FC Viitorul, scor 3-0 și urcă două locuri în clasament

../Imagini-001-2019/Astra-Viitorul-3-0

Vineri, în primul meci al etapei a 23-a, disputat la Giurgiu, formația Astra a câștigat cu FC Viitorul, la un scor categoric de 3-0, urcând astfel în clasamentul Ligii 1, cel puțin provizoriu, pe locul 4. Denis Alibec, revenind la forma la care a fost consacrat, a realizat o dublă, în minutele 51 și 65, iar Julien Begue, reușise să deschidă scorul în minutul 29.   

Trebuie precizat faptul că, echipa FC Viitorul a evoluat cu un om mai puțin încă din minutul 43, urmare a eliminării fundașului Kuipers. Acesta mai încasase un cartonaș galben în minutul 31, iar la faza eliminării, după ce și-a călcat adversaul, a încasat direct cartonașul roșu, din partea arbitrului Istvan Kovacs.

Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, autorul unei duble, a declarat după victoria cu FC Viitorul, la televiziunea Telekom, următoarele: „M-am simțit foarte bine în meciul de astăzi, am putut să alerg. Pasa lui Belu a fost foarte bună și mă bucur că am câștigat. Cel puțin fizic, sunt sănătos și sperăm că vom rămâne acolo în playoff. Nu a fost o ambiție să marchez împotriva fostei mele echipe. Chiar îmi pare rău că au pierdut, dar n-am avut ce să fac. Le doresc în continuare să câștige toate meciurile.”

„Etapa următoare jucăm la CFR, un meci foarte greu, este Campioana României, dar și ei au punctele lor slabe și cu siguranță, le vom crea probleme. Pentru acest an, sper să-mi iasă și jocul, nu pot să vă promit nimic mai mult. Normal că mă gândesc la Echipa Națională, dar cu un meci, nu poți fi acolo, dar cred că, dacă voi continua așa, voi fi convocat. Cei de aici, mi-au dat o încredere foarte mare, mai ales că D-l Niculae, a fost primul care m-a sunat când a văzut că am probleme la Steaua și sper să demonstrez că n-au avut încrdere în mine în zadar”, a spus în încheiere Denis Alibec.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Sevilla-Barcelona-2-0

Citește și: Fără vedetele Messi și Suarez în echipa de start, Barcelona pierde cu 2-0, în Cupa Regelui cu Sevilla

Miercuri, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei Regelui din Spania, pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán, echipa gazdă Sevilla...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X