logo logo
Fotbal flash

Cu 2 goluri decisive în ultimele 2 jocuri, Ronaldo își ajută echipa să devină lider în grupa F

21 octombrie 2021

 

Card image

Miercuri, pe stadionul Old Trafford din Manchester și în prezența a peste 72 mii de spectatori, Manchester United a învins Atalanta, scor 3-2, într-o partidă din grupa F, a Champions League. În urma acestui rezultat, Man United trece pe primul loc al grupei, cu 6 puncte, urmată pe locurile 2 și 3 de Villareal și Atalanta, cu câte 4 puncte. Ultimul loc este ocupat de Young Bous, cu 3 puncte.

După ce la pauză, Manchester United era condusă pe tabela de marcaj cu scorul de 2-0, rezultat ce nu a mai fost consemnat în istoria echipei, să fie condusă la pauză cu două goluri în Champions League. Golurile au fost marcate de Marcus Rashford, minutul 53, Harry Maguire, minutul 75 și Cristiano Ronaldo, minutul 81, pentru Man United, respectiv, Mario Pasalic, minutul 15 și Merih Demiral, minutul 29, pentru Atalanta.

Jucătorul meciului a fost numit Bruno Fernandes, datorită pasei excelente la golul lui Maguire și a efortului depus, contribuind la creșterea intensității acțiunilor de atac ale echipei. Atacantul Cristiano Ronaldo s-a dovedit și în acest joc, ca și în precedentul, salvatorul echipei, reușind câte un gol decisiv.

În etapa următoare, pe data de 2 noiembrie, Man United se va deplasa la Bergamo, pentru confruntarea cu Atalanta, iar în celălalt joc al grupei F, Villareal va primi vizita elvețienilor de la Young Boys.

Declarația fundașului central al echipei Man United, Harry Maguire, după victoria cu Atalanta

Fundașul central al echipei Man United, Harry Maguire, omul meciului, a declarat după victoria cu Atalanta, conform site-ului oficial al UEFA: „De fapt, am creat multe ocazii în prima repriză, așa că am știut că după pauză, următorul gol va fi crucial și am obținut golul de care aveam nevoie. Cred că la final am meritat victoria. Cred că trebuie să folosim a doua jumătate a acestui meci, ca punct de referință, așa vrem să arătăm de acum. Am fost mult mai uniți și mult mai conectați ca echipă.”

Despre golul egalizator marcat, Maguire a spus: „Este primul meu gol al sezonului și primul meu gol în Liga Campionilor, așa că a fost un moment mândru pentru mine și familia mea care au fost acolo sus în tribune, urmărind meciul.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Cristiano a făcut fericiți, cei 74 mii de spectatori de pe Old Trafford, în meciul cu Villareal

 

Card image