logo logo
Fotbal flash

Cristiano Bergodi, după eșecul echipei Sepsi cu Farul: Mi-a plăcut mult cum a jucat Farul

01 Martie 2023

 

Card image

Farul obține victorie în partida cu Sepsi, de pe terenul propriu, disputată marți, scor 2-0, din cadrul etapei intermediare cu numărul 28 și are toate șansele să termine sezonul regular de pe prima poziție. Cu cele trei puncte obținute, depășește CFR Cluj (un joc mai puțin disputat), aflată pe locul secund, cu 5 puncte.

După o primă repriză excelentă, Farul a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, marcate prin Tudor Băluță, minutul 22 și Adrian Mazilu, minutul 45+4. În afara celor două goluri, în prima repriză am mai notat ocazia mare de gol, a lui Louis Munteanu, când din centrarea lui Kiki a reluat cu capul, iar portarul celor de la Sepsi, Began, s-a făcut remarcat.

În partea secundă a partidei, antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi a făcut schimbări inspirate, reușind o repriză bună, în care nu au mai primit gol și au pus în câteva rânduri probleme la poarta lui Aioani. Totuși cele mai mari șanse de gol le-au avut și în această parte a meciului jucătorii lui Gheorghe Hagi. Mai întâi golul anulat al lui Kiki, din foarfecă efectuată spectaculos, pe motiv de ofsaid, apoi ratarea monumentală a lui Denis Alibec, când a driblat portarul și nu a reușit să marcheze.

Per ansamblu, victoria echipei Farul este meritată, jucătorii au fost bine determinați și și-au dorit mai mult victoria, în comparație cu cei ai echipei Sepsi, care speră să rămână pe ultimul loc de play-off, ținând cont de egalul obținut de principala contracandidată FCU Craiova. În etapa următoare, celor de la Sepsi, le trebuie victorie sau egal în jocul de acasă cu CFR Cluj, pentru a fi siguri de păstrarea ultimului loc de play-off, având deja 4 puncte peste FCU Craiova.

Declarația antrenorului echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, după eșecul cu Farul

Antrenorul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat după eșecul suferit cu Farul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În general, cei de la Farul au fost mai buni, ne-au depășit la toate capitolele, dar nu putem face o tragedie. Mergem înainte, avem un meci important, se apropie sfârșitul sezonului regular și avem un obiectiv important de a-l atinge și vedem luni, după meciul cu CFR. Cei de la Farul au avut o construcție foarte bună a fazelor, au forță, au tehnică, viteză, s-au organizat bine și nu întâmplător este pe primul loc. Mi-a plăcut mult cum a jucat Farul.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Adi Mutu: Presiune este tot timpul, este continuă, așa este la Rapid

 

Card image