București, 07 Septembrie 2018

Cosmin Contra: Ar fi extraordinar să câștigăm această grupă din Liga Națiunilor

Cosmin-Contra-6-sept-2018

În fieful Echipei Naționale a României, Centrul Național de Fotbal din Mogoșoaia, a avut loc joi, antrenamentul oficial, urmat de conferința de presă a selecționerului Cosmin Contra, însoțit de fundașul Vlad Chiricheș, cu o zi înaintea debutului în Liga Națiunilor, împotriva Muntenegrului, ce va avea loc vineri, ora 21:45, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești.

La conferința de presă, selecționerul Cosmin Contra, a declarat următoarele: “Sunt încrezător, pentru că băieții s-au antrenat foarte bine în această săptămână, au venit foarte concentrați, sunt conștienți de importanța de a începe bine această competiție. Nicio campanie nu se aseamănă cu cea de acum doi ani. Ce a fost acum doi ani, la campania de Mondiale, acum este o altfel de campanie și eu cred că s-a văzut un pic schimbarea în bine în jocul Echipei Naționale și suntem mai încrezători că putem arăta altfel la ora jocului cu Muntenegru. Parcursul pe care l-am avut, de când sunt eu la Echipa Națională, ne face să fim încrezători.”

„La stadionul Ilie Oană se lucrează de două săptămâni, zi și noapte, pentru a arăta în condiții bune. Jucând acasă, trebuie să producem ocazii și inclusiv să marcăm goluri. Orice victorie și dacă este 1-0, este importantă. N-am mai câștigat de foarte mult timp, o grupă de calificare și ar fi extraordinar să câștigăm această grupă din Liga Națiunilor. Mi-ar da mare încredere pentru anul viitor, pentru preliminariile normale UEFA EURO 2020”, a declarat în încheiere, selecționerul Cosmin Contra.

Partida România v Muntenegru, de vineri 07 Septembrie, orele 21:45, va fi transmisă în direct, de postul de televiziune Pro TV. Gazonul stadionului Ilie Oană, arată bine, fiind înlocuit parțial.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Rapid-Viena-v-FCSB-3-1

Citește și: FCSB pierde la Viena, cu Rapid, după două reprize diametral opuse, în play-off-ul Europa League

Joi, în prima manșă a Play-off-ului Europa League, pe Weststadion din Viena, FCSB pierde cu 3-1, meciul cu Rapid Viena...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X