Conferința de presă a selecționerului Ucrainei, Andrei Șevcenko, la București

București, 10 Iunie 2021

../Imagini-07-2021/Andrei-Sevcenko

Ajunși la București, lotul Ucrainei în drumul spre Olanda, unde va avea loc primul joc din cadrul turneului final al EURO 2020, dintre Olanda și Ucraina, selecționerul Ucrainei Andrei Șevcenko a susţinut o conferinţă de presă.

Partida cu Olanda, din cadrul grupei C, se dispută duminică, iar după acest joc, lotul Ucrainei se va reîntoarce la București, unde mai are de disputat următoarele două partide, cu Macedonia de Nord, pe 17 iunie și cu Austria, pe 21 iunie, ambele pe Arena Națională.

Meciul de deschidere al Campionatului European, are loc vineri, la Roma, între selecționatele Italiei și Turciei, de la orele 22:00, din cadrul grupei A. Partidele de pe Arena Națională, pot fi urmărite cu fani în tribune, la capacitatea de 50%.

Declarația selecționerului Ucrainei, Andrei Șevcenko, înaintea startului Campionatului European

În cadrul conferinței de presă, susținută miercuri la București de Andrei Șevcenko, acesta a declarat conform canalului de televiziune Telekom Sport, următoarele: „Am fost foarte bine primiți aici, suntem fericiți să fim aici. Toată organizarea, hotelul sunt perfecte. Florin Cernat îmi ajută echipa aici, este foarte amabil. Primim mult ajutor din partea organizatorilor.”

Întrebat de jurnaliștii prezenți despre controversa iscată de echipamentul jucătorilor, în ultima perioadă, Andrei Șevcenko a declarat: „Probabil că aveți informații inexacte. Ce controversă? Acest echipament a fost aprobat de UEFA, nu văd nici un motiv de dispută aici.”

Andrei Șevcenko a mai fost întrebat despre aportul adus de Mircea Lucescu cu Dinamo Kiev, pentru munca selecționerului, având în vedere că Dinamo Kiev are 11 jucători selecționați, acesta a spus: „Mircea Lucescu a făcut o treabă excelentă. Sunt două echipe care dau mulți jucători la națională, Șahtior și Dinamo Kiev. Mircea Lucescu a lucrat la ambele echipe și este un antrenor de succes, a făcut o treabă foarte bună și a ajutat jucătorii Ucrainei să crească valoric.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X