logo logo
Fotbal flash

Conferința de presă a lui Mirel Rădoi și Vlad Chiricheș, înaintea partidei România vs Islanda, din grupa J

11 Noiembrie 2021

 

Card image

Selecționata României se confruntă astăzi cu Islanda, în penultima partidă a grupei J, din preliminariile Cupei Mondiale, începând cu orele 21:45. Jocul este programat pe stadionul din Ghencea și va fi condus de o brigadă de arbitri din Rusia și are următoarea componență: Sergey Karasev, la centru; Igor Demeshko și Maxim Gavrilin, asistenți; Kirill Levnikov, arbitrul de rezervă.

Ultimul meci din grupă pentru România, este programat duminică, în deplasare cu Liechtenstein, de la orele 19:00. Pentru a rămâne pe locul 2 în grupă, așa cum se prezintă clasamentul în momentul de față, după aceste două jocuri, România trebuie să obțină două victorii. Trebuie spus că locul 2, asigură participarea la barajul de calificare pentru turneul final, ce va avea loc în datele de 24, 25, 28, 29 Martie 2022. Turneul final se va desfășura în Qatar în perioada 21 noiembrie– 18 decembrie 2022.

Cu o zi înaintea partidei din cadrul grupei J, a calificărilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din Qatar- 2022, selecționerul Naționalei României, Mirel Rădoi, însoțit de fundașul Vlad Chiricheș, au susținut conferința de presă oficială, răspunzând întrebărilor formulate de jurnaliști.

Declarațiile lui Mirel Rădoi și Vlad Chiricheș, la conferința de presă

În cadrul conferinței de presă, fundașul Vlad Chiricheș a declarat următoarele: „Dacă vom fi la fel de concentrați, la fel de hotărâți să câștigăm acest meci, o vom face fără doar și poate. În meciul din Islanda, din septembrie, am jucat așa cu sabia deasupra capului, pentru că trebuia să câștigăm neapărat și s-a văzut o determinare extraordinară din partea noastră și cred că asta ne-a adus victoria. În meciul de joi, trebuie să ne gândim la meciul nostru, nu al islandezilor, sau al echipelor care joacă fără miză. Trebuie să ne gândim că noi, trebuie să câștigăm meciul, trebuie să fim concentrați și puternici la fiecare duel.”

Selecționerul Mirel Rădoi, a declarat la conferința de presă, următoarele: „Nu cred că vor fi probleme cu gazonul de pe Ghencea, mai ales că astăzi nu o să plouă, nici mâine, plus că am asigurări din partea celor care îngrijesc gazonul, că va fi foarte bun, așa cum a fost la meciul cu Armenia. În momentul de față, noi am avea mult mai multe lucruri de pierdut decât Islanda și acesta ar fi un lucru important pentru noi, care să conteze, pentru a termina această campanie pe locul 2. Avem un avantaj, Islanda chiar dacă la nivel teoretic ar avea șanse pentru locul 2, iar în momentul de față, poate fi o echipă periculoasă, pentru că numai are nimic de pierdut. Asta nu înseamnă că noi, nu suntem pregătiți pentru partida de mâine seară.”

Despre faptul că nu vor fi spectatori în tribune, Mirel Rădoi a spus: „Sincer, mă așteptam să avem spectatori în tribune. De foarte multe ori, am preferat să nu vorbesc despre lucrurile astea, despre politică în general, sau despre toate măsurile astea care se iau, dar mi se pare ceva incredibil, adică ne vaccinăm ca să mergem la Mall, unde este spațiu închis și nu suntem primiți pe stadioane într-un spațiu deschis. Cred că cea mai bună campanie pentru vaccinare, era ca oamenii să vină la acest meci.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

U Craiova învinge în deplasare Chindia și trece cel puțin provizoriu pe locul secund

 

Card image