logo logo
Fotbal flash

Conferința de presă a lui Mircea Rednic, înaintea partidei dintre Gaz Metan și Dinamo

15 octombrie 2021

 

Card image

Cu o zi înaintea partidei dintre Gaz Metan și Dinamo, antrenorul Mircea Rednic a susținut o conferință de presă, răspunzând jurnaliștilor prezenți la întrebările legate de Dinamo, precum și la cele referitoare la parcursul Echipei Naționale în jocurile de calificări pentru Cupa Mondială.

Locul din clasamentul al protagonistelor ce vor evolua vineri în uvertura etapei a 12-a, nu este pe placul suporterilor celor două echipe, Gaz Metan, cu 8 puncte, ocupă locul 14, iar locul 15, este ocupat de Dinamo, cu 7 puncte. Dinamo nu a mai cunoscut gustul victoriei din etapa a 3-a (02 august).

În etapa următoare, Dinamo va întâlni pe propriul teren Rapid, un derby de altădată și de ce nu și în prezent, al campionatului nostru. Și pentru Mircea Rednic va fi un joc special, ținând cont de faptul că, a câștigat titlul de campion cu ambele formații.

Declarația antrenorului echipei Dinamo, Mircea Rednic, înaintea partidei cu Gaz Metan

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a răspuns jurnaliștilor în cadrul conferinței de presă spunând următoarele: „Mi-l doresc pe Răducioiu să vină lângă echipă. Am vorbit cu el, va discuta cu el și Dl. Mureșan în săptămâna asta. Am vorbit și cu Dănciulescu înainte, i-am înțeles situația, are și el dreptate. Cel care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu, pe post de Director Tehnic sau manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag în teren vre-o 5 minute, să țină de minge”, a spus zâmbind Mircea Rednic.

Legat de transferul lui Cătălin Itu, de la CFR Cluj și de contribuția lui Iulius Mureșan, Mircea Rednic a spus: „Dinamo nu așteaptă să fie ajutată de nimeni, avem oameni, avem suporterii noștri, care iubesc Dinamo, care așteaptă să vadă o schimbare și sunt sigur că, problemele pe care le avem le depășim.”

Întrebat de situația pe care a creat-o Mirel Rădoi la Națională, Mircea Rednic a spus: „Este o surpriză pentru mine, tocmai după ce a făcut două meciuri bune la Națională, chiar au jucat bine și cu Germania și meciul de acsă cu Armenia, mi-au plăcut ca prezență, ca atitudine și entuziasm din partea jucătorilor. Putea să mai aștepte că mai avea două meciuri și după aia, putea să ajungă și la baraj.”

„Pentru mine, preocuparea principală este să reușim să ne salvăm și să formăm o echipă, pentru ca la anul viitor, ținând cont de situația noastră, avem nevoie să intrăm în play-off. Nu este îngrijorător jocul echipei, cel puțin după meciul cu UTA, unde am avut atitudine, ocazii. Am încredere și sunt sigur că trebuie să o scoatem până în iarnă și din iarnă, ai posibilitatea să aduci jucători împrumut, sau care nu-și găsesc locul la echipele lor”, a mai adăugat Mircea Rednic.

„La meciurile pe care le mai avem, este important să luăm puncte. Din iarnă cine dintre jucători confirmă, vor rămâne, cine nu, pleacă. La meciul de la Mediaș, ne dorim să luăm puncte, un punct, pentru că este o echipă, care de când au schimbat antrenorul, au altă față. În ultimele două jocuri, au jucat foarte bine. Trebuie să ne așteptăm la un meci greu și ei sunt în situația în care suntem și noi, dar am încredere, sper să evităm greșelile la gol care le-am făcut cu UTA, este vorba de poziționare, de comunicare între jucători”, a spus în încheiere Mircea Rednic.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Liga 1, etapa 10 | FCSB urcă pe podium, după victoria cu Academica și a 3-a victorie consecutivă

 

Card image