logo logo
Fotbal flash

Conferința de presă a lui Mihai Stoica și Dinu Todoran, înaintea partidei cu FC Botoșani

15 Iulie 2021

 

Card image

Cu o zi înaintea startului de sezon al Ligii 1, antrenorul echipei FCSB Dinu Todoran, împreună cu managerul general al FCSB, Mihai Stoica, au susținut conferința de presă. În vederea partidei din deplasare cu FC Botoșani, lotul FCSB, a sosit miercuri pe Aeroportul din Suceava, continuând-uși drumul până la Botoșani cu autocarul.

Partida dintre FC Botoșani și FCSB, din cadrul primei etape a Ligii 1, se va disputa joi, cu începere de la orele 20:30 și va fi condusă de o brigadă de arbitri, având-ul la centru pe Sebastian Colțescu.

Conferința de presă organizată înaintea startului de sezon, de Dinu Todoran și Mihai Stoica

Antrenorul echipei FCSB Dinu Todoran, a declarat în cadrul conferinței de presă, următoarele: „Mă bucur că am venit aici, la prima mea conferință de când am venit la FCSB, o echipă galonată și tot timpul se dorește performanță. La început de campionat, jucătorii pe care i-am avut la antrenamente, au răspuns foarte bine, sunt mulțumit de ei și sperăm să ne îndeplinim obiectivele.”

Întrebat despre faptul că are presiune mare pe umeri, datorită faptului că nu s-a mai câștigat titlul de mulți ani, Dinu Todoran a spus: „Ne dorim cu toții să câștigăm titlul, ținând cont de lotul pe care-l avem, cred că anul acesta, o să câștigăm campionatul, dar nu este ușor. Sunt echipe puternice, echipe de tradiție și vom vedea ce se va întâmpla.”

„Întâlnim FC Botoșani, o echipă foarte bună, în care de ani de zile a fost în play-off. Au un antrenor care știe să-i motiveze și ne așteaptă un meci foarte greu. Urmează meciul din Conference League cu Shakhter Karagandy”, a spus în încheiere Dinu Todoran.”

„Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a răspuns în cadrul Conferinței de presă, la înrebarea legată de stadioanele noi din București și dacă s-au făcut demersuri pentru stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea, spunând: „Arena ne găzduiește, am făcut adresă la stadionul Arcul de Triumf, n-am făcut la Ghencea, dar probabil că vom face. Mesajul este pacifist, nu are rost să ne certăm cu nimeni, dacă se vrea să se facă bani cu stadionul, nu doar să fie o gaură la buget, la fel cum este echipa de fotbal.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Portugalia și Franța au terminat la egalitate, scor 2-2, în grupa F

 

Card image