logo logo
Fotbal flash

Conferința de presă a lui Marius Șumudică, înaintea partidei dintre CFR Cluj și Borac

06 Iulie 2021

 

Card image

Luni, înainte cu o zi de startul partidei din primul tur preliminar al Champions League, dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka, din Bosnia și Herțegovina, antrenorul formației CFR Cluj, Marius Șumudică, însoțit de căpitanul echipei, Mario Camora, au susținut o conferința de presă.

Partida tur dintre CFR Cluj și Borac, va avea loc marți, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, cu începere de la ora 20:00, fiind condusă de o brigadă de arbitri din Țările de Jos, având-ul la centru pe Jochem Kamphuis. La televiziune, partida se va transmite pe canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Pentru partida din această seară, antrenorul Marius Șumudică, nu poate conta pe aportul portarului Bălgrădean, fiind suspendat. Returul acestei duble manșe, este programat marțea viitoare, la Banjaluka, începând cu orele 21:00.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, Marius Șumudică la conferința de presă

În cadrul conferinței de presă, antrenorul echipei CFR Cluj, Marius Șumudică, a declarat: „Am emoții înaintea acestei partide, de vre-o două nopți nu prea mă odihnesc. Este o revedere cu fotbalul românesc, cu suporterii din țară. Încerc să mă calibrez și să mă focusez, la ceea ce înseamnă competiții europene. Sunt 5 ani de când am fost cu Astra în competițiile europene, având un parcurs extraordinar. Sunt emoții, sunt umane. Cred că ne-am pregătit foarte bine și cred că, odată su startul partidei, emoțiile vor dispărea și sper să-mi ajut echipe de pe bancă.”

„Toată lumea se așteaptă ca CFR-ul să defileze în acest prim tur, dar nu este așa, pentru că, jucătorii din spațiul ex-iugoslav, au acest sânge de luptător și datorită agresivității, ne vor pune anumite probleme. Dacă nu vom fi la fel de agresivi, cel puțin eu nu pot fi altfel, eu nu pot să stau pe bancă, stau numai în picioare la fiecare meci și nu pot să nu transmit agresivitatea mea, echipei mele. Eu consider că, în momentul în care antrenorul stă pe scaun și doarme, îți doarme și echipa în teren. Sper să imprim echipei, mentalitatea de învingător. Mai avem nevoie de maximum doi jucători, unul deja a sosit astăzi, iar cel de-al doilea, un atacant”, a mai adăugat Șumudică.

În legătură cu despărțirea echipei de atacantul Mario Rondon, Șumudică a spus: „Eu n-am avut nici un fel de conflict cu Rondon, nu a părăsit niciodată antrenamentul. A avut o discuție cu mine, în momentul când am ajuns la Cluj, mi-a spus doleanțele pe care le are. L-am înțeles, i-am spus că îl susțin, după care el a doua zi, a făcut un pas greșit, care nu vreau să-l dezvălui acum și care mi-a demonstrat că, caracterul lui este unul îndoielnic. Atunci m-am dus la conducerea clubului și am spus că, nu pot să continui cu un astfel de jucător, întrucât nu am nevoie ca, cineva să-mi distrugă grupul.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Italia este de departe cea mai în formă echipă la EURO 2020, 6 goluri marcate în 2 etape

 

Card image