logo logo
Fotbal flash

Conferința de presă a lui Marinos Ouzounidis, înaintea partidei U Craiova v KF Laçi

22 Iulie 2021

 

Card image

Cu o zi înaintea partidei din cadrul turului 2 preliminar, al UEFA Conference League, dintre U Craiova și KF Laçi, ce se va disputa în această seară în orașul albanez Elbasani, de la orele 20:00, antrenorul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis însoțit de fundașul lateral Antoine Conte, de 27 ani, au susținut conferința de presă oficială.

Trebuie spus că, formația albaneză a trecut de turul 1 preliminar, după ce a învins Podgorica, scor general 4-0, în vreme ce U Craiova, începe aventura europeană din acest sezon cu această dublă manșă. Returul partidei cu KF Laçi, este programat peste o săptămână la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, începând cu orele 22:30.

Învingătoarea dublei manșe dintre U Craiova și KF Laçi, va întâlni în tutul 3 al UEFA Conference League, formația belgiană Anderlecht, cu primul joc acasă, la data de 05 August.

Declarația antrenoruluiU Craiova,  Marinos Ouzounidis, la conferința de presă

În cadrul conferinței de presă, transmisă pe site-ul oficial al clubului Universitatea Craiova, antrenorul Marinos Ouzounidis, a declarat următoarele: „Pentru a obține calificarea, noi trebuie să ne facem jocul nostru. Dacă ne vom face jocul nostru, lucrurile vor fi simple, iar dacă credem că va fi un meci ușor, atunci lucrurile nu vor ieși bine. Noi trebuie să rămânem concentrați și să nu considerăm că jucăm în fața unei echipe mai slabe. Știm cum joacă adversarul, am văzut câteva partide din sezonul trecut și din această perioadă, știm că joacă un fotbal ofensiv, dar este important ca noi să ne facem jocul nostru și atunci lucrurile vor fi bine.”

„Mă aștept ca adversarul să nu joace la fel de ofensiv, cum a făcut-o în ultima partidă cu Podgorica, mă aștept să adopte un stil mai puțin ofensiv. Au jucători periculoși, cu calități și pot crea pericol, în special la fazele fixe și de aceea, noi trebuie să fim foarte atenți”, a spus în încheiere, Marinos Ouzounidis.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Thomas Muller: Durerea mare este că am dezamăgit toți fanii germani care ne-au susținut la Euro

 

Card image