București, 25 Februarie 2019

Cinci goluri și trei eliminări, în derby-ul FCSB v U Craiova, din cadrul etapei a 25-a

../Imagini-002-2019/FCSB-Craiova-3-2

Meciul cu scântei între FCSB și Universitatea Craiova, de pe Arena Națională, disputat duminică și încheiat cu victoria roș-albaștrilor, avea să se termine cu trei eliminări, scor final 3-2 și clasarea pe locul doi a FCSB.   

Kelic și Briceag au fost eliminați, primind cartonașe roșii, în minutele 82 și respectiv 87, de la U Craiova, iar de la FCSB, Denis Man a văzut cartonașul roșu în minutul 86, în urma unei încăierări aproape generale, lângă banca de rezerve a craiovenilor.

Au mai fost acordate și două penalty-uri de centralul Marius Avram, câte unul de fiecare parte, cu mențiunea că cel obținut de Florin Tănase, în stilul caracteristic, a fost ușor acordat. La un asemenea meci cu încărcătură, cei de la CCA, puteau evita delegarea unui arbitru bucureștean, pentru a nu se da naștere la speculații.

Jucătorii lui Mihai Teja și-au dorit mai mult victoria, au avut mai multă determinare și ceva mai multe ocazii. Golurile au fost marcate de Ioan Hora, minutele 27 și 84 (pen) și Lucian Filip, minutul 49, pentru FCSB, respectiv Mirko Pigliacelli, minutul 38 (pen) și Cristi Bărbuț, minutul 46, pentru U Craiova.

Mijlocașul echipei FCSB, Lucian Filip, autorul unui gol, a declarat după victoria cu U Craiova, la televiziunea Telekom, următoarele: „Mă bucur că am reușit să marchez și prin acest gol, am reușit să dau încredere în continuare echipei. Astăzi, am întâlnit o echipă destul de bună, cu jucători de calitate și prin această victorie, cred că este mai mult o eliberare decât bucurie, pentru că n-am obținut rezultate destul de bune în acest început de an. Prin acest rezultat, dorim să continuăm cu victoriile. La faza golului, a fost o fază exersată la antrenamente. Mister ne spune mereu să plecăm în spațiul liber, mijlocașii centrali să ceară mingea în spatele fundașilor.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Cehia-Romania-2-3-fed-cup

Citește și: La Ostrava, România a învins Cehia, scor 3-2 și s-a calificat în semifinalele Grupei Mondiale Fed Cup

Deținătoarea trofeului Fed Cup, Cehia a fost învinsă Duminică, de echipa României, scor 3-2. Înaintea partidei de dublu, scorul era 2-2, iar perechea,...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X