București, 22 Februarie 2019

Chelsea se califică în optimile Europa League, după ce a trecut de Malmo, scor general 5-1

../Imagini-002-2019/Chelsea-Malmo-3-0

Într-un meci din 16-zecimile Europa League, disputat Joi pe stadionul Stamford Bridge din Londra, Chelsea a învins cu 3-0 echipa suedeză Malmo și se califică în optimile Europa League, cu scorul general 5-1.   

Golurile echipei Chelsea, au fost realizate de Olivier Giroud, 55', Ross Barkley, 74' și Callum Hudson-Odoi, 84. Trebuie precizat faptul că, din minutul 73, echipa oaspete, Malmo, a evoluat în 10 oameni, Rasmus Bengtsson, fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Maurizio Sarri, antrenor Chelsea, a declarat după calificarea în optimile Europa League, conform site-ului oficial al clubului londonez, următoarele: „Am avut probleme cu pressing-ul lor. A fost puțin mai bine în ultimele 15 minute ale primei reprize, după care am jucat foarte bine după primul gol. Am început să pasăm mai rapid și cu încredere. Nu a fost ușor să jucăm acest joc, ca să înțeleg primele 30 de minute. Am jucat foarte bine, dar cred că Christensen și Emerson au jucat foarte bine în apărare, așa că sunt foarte mulțumit.”

Mulțumit de autorul golului al treilea Callum Hudson-Odoi, Sarri a spus: „Vreau să vă reamintesc că Callum a jucat 14 meciuri în acest sezon. Îl folosim în mod constant. Douăzeci de meciuri vor deveni 30 anul viitor și apoi 40 după anul următor. Dar clubul trebuie să decidă, pentru că dacă îl vreau în teren pe Callum cu consecvență, atunci trebuie să vindem o altă extremă, altfel clubul are probleme.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Craiova-CFR-2-0

Citește și: U Craiova, administrează liderului CFR Cluj, cea de-a doua înfrângere din campionat

Duminică, pe stadionul Ion Oblemenco, în fața unor tribune arhipline, Universitatea Craiova a câștigat partida din etapa a 23-a, cu CFR Cluj și a trecut...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X