../Imagini-09-2020/pariuri

Cele mai bune case de pariuri online în 2021

București, 20 Noiembrie 2020

Se apropie momentul în care vom trage concluziile despre 2020 și vom creiona planuri pentru 2021. De obicei, un parior își spune: „anul viitor va fi mai bun”. Evident, ca să se întâmple așa ceva, el trebuie să joace la cele mai bune case de pariuri online, cu tot ce implică această etichetare: ofertă sportivă bogată, cote mari, oferte promoționale care să îl ajute să câștige mai mulți bani.

Perspectivele nu sunt încurajatoare în privința agențiilor de pariuri stradale, care pot rămâne închise din cauza pandemiei, dar, din fericire, sunt multe platforme online pe care se poate juca.

E greu să le încercăm pe toate, deci nu putem spune care sunt cele mai bune din experiența proprie. Ne putem face, însă, o idee dacă urmărim site-urile licențiate să scrie despre industria jocurilor de noroc, cum ar fi site-ul comunității pariorilor online din România. Acolo se găsesc tot felul de topuri, alcătuite de specialiști sau de cititori.

Cei de la site nu au de ce să nu fie obiectivi, pentru că ei colaborează cu toți operatorii și nu pot risca să își atragă critici lăudând pe cineva în mod nejustificat. În ceea ce privește ierarhiile întocmite conform voturilor exprimate de pariori, ele sunt și mai relevante, pentru că jucătorii au un spirit critic foarte dezvoltat și sunt sute de voturi, poate chiar mii.

Din ce știm și din ce ne-am mai informat, vă prezentăm o listă a celor mai bune agenții de pariuri online, ca să nu vă prindă anul 2021 nepregătiți, în cazul în care doriți să vă deschideți (un nou) cont.

Unibet este pe primele locuri în orice top. Se remarcă prin platforma tv pe care sunt transmise anual peste 72.000 de evenimente sportive, prin numărul mare de linii asiatice și prin secțiunea generoasă de oferte promoționale.

Betano este și ea o agenție de pariuri online foarte populară, care se evidențiază prin oferta sportivă detaliată pe meciurile din Liga I. Numărul de evenimente transmise în streaming video live este mare și există o aplicație pentru dispozitive iOS care permite plasarea pariurilor prin comandă vocală.

Betfair este singurul operator licențiat pe piața din România care are și platformă de Betting Exchange, pe care cotele sunt făcute de pariori, nu de bookmakeri care ies în profit orice s-ar întâmpla. Puteți paria pe absolut orice, dacă se găsește cineva care să parieze contra.

Netbet este una dintre casele de pariuri online cele mai vechi de pe piața românească și a reușit să se mențină la un nivel ridicat prin grafica site-ului, oferta sportivă și recompensele pentru clienții noi și pentru clienții deja existenți.

888sport atrage și prin oferta promoțională pentru clienții noi, care pot paria la cote mărite pe câștigătoarea unui meci selectat. Oferta sportivă este și ea atractivă. Sunt opțiuni de pariere inedite. De exemplu, se poate miza pe numărul de minute adiționale pentru fiecare repriză.

Superbet se concentrează pe toate competițiile sportive din România, nu numai pe fotbal. Se poate paria atât pre-meci, cât și live pe baschet, handbal, volei ș.a. Cei care monitorizează piața spun că și cotele sunt ok.

Winmasters este primul operator online licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Are oferte promoționale avantajoase și vine cu elemente de noutate în special prin aplicația pentru pariuri mobile.

PublicWin are o ascensiune interesantă, o dată cu relansarea. Cotele oferite sunt dintre cele mai mari de pe piață, iar cei care fac mai multe depuneri într-o lună sunt avantajați, pentru că la fiecare depozit sunt acordate fonduri suplimentare de 50% din suma depusă.

Acestea ar fi recomandările pentru anul 2021, în materie de case de pariuri online. An de an, pe piață intră noi operatori, așadar topul se poate actualiza în viitorul apropiat.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X