logo logo
Fotbal flash

Cele mai apreciate 5 jocuri de păcănele cu fotbal în România

19 Noiembrie 2021

 

Card image

Nu demult, la televizor rula o reclamă în care personajele erau provocate să își imagineze combinația perfectă între două lucruri favorite. În această ordine de idei, un microbist care joacă la păcănele cazinou apreciază cel mai mult sloturile cu fotbal.

Dacă te încadrezi în această categorie, iată ce recomandări avem pentru tine:

5. FOOTBALL STAR

Este un slot produs de Microgaming, care a continuat tradiția jocurilor cu tematică inspirată din sport, după Break Away (hochei). Payout-ul este 96,29%, miza minimă este 2,50 lei, iar miza maximă este de 900 de lei. În afara câștigurilor obținute din jocul de bază, există mai multe funcții speciale, precum Rolling Reels, Wild Reels și Free Spin Bonus cu factor de multiplicare.

Simbolurile care intră în combinații câștigătoare dispar, locul lor fiind luat de alte simboluri în cadrul aceleiași învârtiri. La rândul lor, noile simboluri pot forma combinații câștigătoare, în avalanșă. Funcția Striking Wild se activează aleatoriu și transformă în Wild rola 2, 3 sau 4. Jocul are și un simbol Scatter, care aduce de la 15 la 25 de rotiri gratuite.

4. FOOTBALL STAR DELUXE

Card image

Conceptul este asemănător cu cel din varianta inițială, dar grafica este mai „dichisită”. Câștigurile din jocul de bază vin în cascadă (Rolling Reels), datorită faptului că simbolurile câștigătoare dispar după ce „își fac datoria” și îți rotunjesc balanța contului.

Jucătorii de fotbal pot apărea aleatoriu în jocul de bază pentru a transforma rola 2, 3 sau 4 în rolă Wild, pentru un câștig garantat. Rola va rămâne Wild pentru toate rotirile ulterioare. Cel mai valoros simbol dintre fotbaliști este jucătorul cu tricou roșu și șort verde, care plătește de 23,52 de ori miza rundei.

Învârtirile gratuite sunt acordate pentru trei sau mai multe simboluri Scatter, reprezentate de cupa mare și strălucitoare, în timp ce multiplicatorul de câștig se mărește cu fiecare rotire consecutivă în învârtirile gratuite.

3. FOOTBALL

Card image

Este un slot cu o grafică foarte haioasă. Dintre simbolurile animate nu lipsesc cartonașul galben, cartonașul roșu, mânușile de portar, gheata fotbalistului, fluierul arbitrului (simbol bonus), cronometrul și cupa de aur. Pentru multiplicarea câștigului fiecărei runde există funcția „Gamble”. Ca să o activezi, trebuie să dai click pe simbolul cărților din stânga jos a ecranului.

În față apar cinci cărți de joc. Prima este întoarsă cu fața în sus. Pentru a dubla câștigul, trebuie să descoperi care dintre celelalte patru cărți au aceeași culoare. În cazul în care cartea pe care dai click este de altă culoare, pierzi câștigul.

Poți seta numărul de linii de plată, de la 13 la 21.

2. FOOTBALL SUPERSTAR

Card image

Produs de Endorphina, este un joc inspirat din viața fotbaliștilor de top, cu bani mulți, ceasuri de aur, mașini de lux și fete frumoase, totul pe backgroundul unei case pe coasta oceanului, în Miami. Printre simboluri este și un jucător care îl reprezintă pe Cristiano Ronaldo (cel mai valoros dintre simbolurile obișnuite). Există un simbol Wild (mingea aurie) și un simbol Scatter (cupa).

Trei simboluri Scatter stabilizate pe ecran aduc 10 rotiri suplimentare. Dacă în timpul învârtirilor gratuite apar alte trei simboluri Scatter, atunci primești alte 5 runde din partea casei. Sunt 50 de linii de plată.

1. FOOTBALL MANIA

Card image

Pasionații de sloturi și microbiștii înrăiți pot considera că Football Mania este jocul ideal. Efectele grafice sunt explozive, iar ecranul se clatină ca și peluza după un gol al echipei favorite atunci când pe role se opresc mai mult simboluri „Football Lottery”.

Atunci când apar mai multe simboluri de același fel ele se blochează pe ecran, fiind disponibile și pentru învârtirea următoare, când li se pot adăuga altele. Cel mai valoros simbol este mingea, apoi cupele de aur, argint și, respectiv, bronz. Portarul plătește și el destul de bine. Câștigul maxim este de 1.000x miza rotirii câștigătoare.

Funcțiile speciale ale jocului sunt Football Bonus și Football Lottery Bonus, prin care ai ocazia să alegi dintre trei boluri cu bile precum cele folosite la tragerile la sorți. Dacă ești inspirat, ai parte de „Big Win”.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După succesul cu FC Argeș din etapa a 14-a, FCSB este la a 6-a victorie consecutivă

 

Card image