../Imagini-08-2020/Mioveni-Turris-0-0

CS Mioveni și Turris, au remizat în ultima partidă a etapei a 6-a, din Liga secundă

București, 07 Octombrie 2020

Marți, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, formațiile CS Mioveni și Turris, au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultima partidă a etapei a 6-a. Meciul a fost unul de luptă, în special la mijlocul terenului, ambele formații, au avut pe parcursul celor 90 de minute de joc, câte o singură mare ocazie de gol. Formația vizitatoare, a terminat jocul în 10 oameni, după ce mijlocașul Cioinac, care fusese introdus în calitate de jucător de rezervă, pe parcursul reprizei secunde, a primit al doilea cartonaș galben, pe finalul de meci și a fost trimis la cabine.

Cele două formații le puteam regăsi acum în Liga 1, dacă Turris nu era egalată de Rapid în ultimul minut al prelungirilor din play-off-ul Ligii a 2-a, iar CS Mioveni, putea juca barajul de promovare cu Chindia, dacă nu pierdea acasă, ultima partidă din play-off, cu Petrolul.

Cu 9 puncte din 6 etape, Turris se poziționează pe locul 7, în clasamentul Ligii a 2-a, iar CS Mioveni, cu 7 puncte, este pe locul 13. În etapa următoare, Turris va întâlni luni, la Turnu Măgurele, formația U Cluj, iar CS Mioveni se va deplasa sâmbătă la Chiajna, pentru meciul cu Concordia.

Declarația lui Eric Lincar, antrenorul echipei Turris, după egalul cu CS Mioveni:

Antrenorul echipei Turris, Eric Lincar, de 41 ani, a declarat după remiza cu CS Mioveni, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Există o supărare după acest rezultat, pentru prima repriză, în care am și vorbit cu băieții, cred că am fost jenanți, vorbesc de echipa mea. Nu a fost ceea ce am pregătit, nu ne-am ridicat fizic, la un nivel bun, a lipsit determinarea. Nu știu de ce am fost așa de relaxați, de parcă conduceam cu 3-0, încă din minutul 5. Am avut o discuție mai serioasă cu ei la pauză, le-am și zis că, dacă nu văd o schimbare de joc, o să fac schimbările foarte repede. Zic eu că, repriza a doua, a fost puțin mai bună. Totuși, am întâlnit o echipă a Mioveniului, care a luat foarte puține goluri și este greu să câștigi la Mioveni. Claudiu își organizează mai ales defensiv, foarte bine echipa. Ei s-au apărat și s-au poziționat bine și a fost foarte dificil pentru noi.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X