București, 10 Ianuarie 2020

CFR Cluj și-a început pregătirile de iarnă, iar ca noutate, Țucudean s-a alăturat lotului

../Imagini-010-2019/Dan-Petrescu-CFR

Joi pe stadionul propriu, lotul echipei CFR Cluj sub conducerea lui Dan Petrescu, s-a reunit în vederea pregătirilor de iarnă și ca noutate, după plecarea lui Culio, George Țucudean s-a alăturat lotului, lucru îmbucurător pentru fanii CFR-ului, după interdicția la transferuri.

Înaintea reluării returului, începând cu etapa a 23-a, CFR Cluj conduce în clasamentul Ligii 1, cu 44 puncte, urmată pe locul secund de Astra, cu 40 puncte. Primul meci oficial, pentru CFR Cluj, este programat pe 02 februarie, acasă cu FCSB.

Declarația tehnicianului Dan Petrescu, după reunirea lotului

După terminarea antrenamentului, antrenorul Dan Petrescu a declarat în cadrul unui flash interviu, acordat televiziunilor prezente la fața locului, următoarele: „După părerea mea, jucătorii sunt importanți, ei câștigă meciurile, antrenorii vin și pleacă, ei nu câștigă. Este clar pentru mine că am semnat prelungirea contractului, ca să am mai multă liniște și sper să duc la capăt acest contract, pentru că este bine să ai o continuitate la echipă, dacă lucrurile merg bine. Îmi doresc să avem deschisă portița să putem face și noi transferuri, dar în același timp, avem un lot numeros și valoros, chiar dacă Culio a plecat și este o pierdere incredibilă. Chiar dacă ar dura un an de zile interdicția, eu zic că ne descurcăm cu jucătorii pe care-i avem.”

În legătură cu revenirea la pregătiri a atacantului George Țucudean, Dan Petrescu a spus: „Eu zic că aceasta este cea mai importantă achiziție a CFR-ului în această iarnă, el este un jucător foarte important, chiar dacă nu a jucat de mult timp și nu s-a antrenat. L-am văzut că arată bine fizic. El este un jucător de calitate, care cu o execuție, poate să câștige orice meci de fotbal. Sper să reușim să-l punem pe picioare, din punct de vedere fizic.”

„Vom pleca în cantonament în Spania și nu va fi ușor, două antrenamente pe zi, meciuri, iar din păcate este puțin timp. De obicei, cei care au lucrat cu mine, știu că după o pregătire de o lună, o lună și jumătate, ești alt fotbalist. Nu știu dacă pot pune acum această amprentă, pentru că pregătirea este foarte scurtă. Toate echipele care intră în play-off se vor bate la titlu, atât timp cât matematic este posibil. Dar eu cred că primele 5 echipe, au puterea să se bată la campionat, indiferent cine este antrenor”, a mai spus în încheiere Dan Petrescu. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Cesar-Azpilicueta

 

Citește și: Poliția Metropolitană și clubul Tottenham, caută vinovații de comportament rasist, după jocul Spurs-Chelsea

În timpul partidei de duminică, de pe Hotspur Stadium, dintre Tottenham și Chelsea, s-au auzit scandări rasiste, la adresa jucătorului lui Chelsea...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X