București, 17 Februarie 2019

CFR Cluj pierde două puncte pe teren propriu, după un joc slab împotriva echipei Astra

../Imagini-002-2019/CFR-Astra-1-1

Sâmbătă la Cluj, într-o partidă a etapei a 24-a din Liga 1, CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 cu Astra Giurgiu, deși a jucat în superioritate numerică mai bine de 60 de minute. Cel mai bun jucător de pe teren, a fost atacantul echipei Astra, Denis Alibec, care a dat câteva pase geniale, a alergat mult și cu folos, deși a fost aproape tot meciul ținut de 1-2 jucători ai CFR-ului.   

Cele două reușite, au fost realizate de Andrei Mureșan, minutul 53, în urma unui corner bine executat de Ciprian Deac, pentru CFR Cluj, respectiv Radunovic, minutul 73, cu un șut deviat din afara careului.

În cele trei etape disputate în anul 2019, de când a fost reluat campionatul, CFR Cluj a obținut numai două puncte din 9 posibile. Totodată urmăritoarele la șefia clasamentului, Universitatea Craiova a obținut 7 puncte din 9 posibile, în ultimele trei etape, în timp ce FCSB, în două partide disputate, a obținut 4 puncte din 6 posibile. În cazul unei victorii a FCSB în deplasarea de la Chiajna, jucătorii lui Mihai Teja se vor apropia la numai un singur punct de CFR Cluj.

Denis Alibec, cel mai bun jucător de pe teren, a declarat după egalul obținut la Cluj, la televiziunea Telekom, următoarele: „Mai este de lucru, pe sfârșit am alergat destul de mult. Am încercat să-mi ajut echipa și mă bucur că am luat un punct. L-am văzut pe Butean liber (minutul 4), i-am pasat și am fost sigur că marchează, dar asta este viața, mai și ratăm. Important că a ajuns acolo și sperăm ca la următoarele să marcheze. Nu am văzut acel fault ca fiind de roșu, la eliminarea lui Bejan, dar dacă așa a vrut să dea D-l arbitru, nu pot să-l contrazic. Important că am putut reveni de la 1-0, asta arată că suntem o echipă bună și suntem ca o familie aici la Astra.”

Despre condiția fizică în care se află, Denis Alibec a spus: „Mănânc ce mâncam și înainte. Am slăbit, pentru că așa am vrut eu să intru în formă. M-a durut și genunchiul și am zis să nu mai pun presiune pe el. Acum sunt bine și sper să rămân sănătos. Îmi doresc să fiu în formă și în playoff, totul depinde de sănătatea mea.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Marseille-Bordeaux-1-0

Citește și: Marseille câștigă cele trei puncte, în partida restantă a etapei a 18-a, din Ligue 1, cu Bordeaux

Marți, pe Stade Vélodrome din Marseille, formația locală Olympique Marseille a învins cu scorul de 1-0, echipa Bordeaux, într-un meci restanță al etapei a 18-a...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X