logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj obține victorie cu Sepsi și își mărește diferența față de locul secund cu 8 puncte

26 octombrie 2021

 

Card image

Luni, într-o partidă a etapei a 13-a din Liga 1, CFR Cluj a învins pe propriul stadion formația Sepsi, scor final 2-0. Cele două goluri au fost marcate de Rachid Bouhenna, minutul 24 și Emanuel Culio, minutul 53.

CFR Cluj a beneficiat de un penalti, în minutul 53, dictat în urma unui fault în careu comis de Mitrea, asupra lui Culio, pe care l-a ratat Emanuel Culio, mingea fiind respinsă de portarul Niczuly, apoi tot Culio a împins mingea în plasă, golul fiind considerat din acțiune. Mai trebuie spus că, echipa CFR Cluj a evoluat din minutul 80, în 10 oameni, după ce mijlocașul Bordeianu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Deși a câștigat cu 2-0, jocul echipei CFR Cluj, nu a convins, ambele goluri fiind marcate în urma unor faze fixe. Nici apărarea nu a dat randamentul scontat de Dan Petrescu, cu toate că l-a lăsat pe bancă pe Cristi Manea, pentru evoluțiile slabe din ultimele partide.

După acest rezultat, CFR Cluj ocupă în continuare locul 1, cu 33 puncte, în vreme ce echipa Sepsi, cu Cristiano Bergodi pe bancă, ocupă locul 14, cu 10 puncte. În etapa a 14-a, CFR Cluj va evolua sâmbătă, tot acasă cu FC Voluntari, iar Sepsi va primi duminică, vizita echipei Dinamo, ambele echipe fiind avide de puncte și se așteaptă un meci destul de interesant.

Reacția antrenorului chipei Sepsi, Cristiano Bergodi, după eșecul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat după eșecul echipei sale cu CFR Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Au fost două faze fixe, care au decis scorul. Penalti-ul a fost obținut în urma unui aut. În seara asta se putea face mai mult, CFR Cluj nu mi s-a părut extraordinară. Până la primul gol, am jucat numai noi, am încercat să facem altceva, am avut posesie. La noi, problema mare este lipsa de încredere, nu avem forța mentală de a ține un meci cu încrederea necesară, dar mergem înainte, nu este problemă că am pierdut la CFR. Astăzi n-am jucat rău și de acum ne gândim la meciul de Cupă, cu CSU Craiova, un meci foarte important.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Interviul acordat de mijlocașul Alexandru Mitriță, înaintea partidei dintre Germania și România

 

Card image