logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj obține toate punctele puse în jocul cu FCU Craiova și revine pe podium

08 noiembrie 2022

 

Card image

În ultima partidă a etapei a 17-a din Superligă, disputată luni la Cluj, echipa condusă de pe bancă de Dan Petrescu, CFR Cluj învinge FCU Craiova, scor 3-1 și revine pe podiumul clasamentului.

Victoria echipei CFR Cluj nu a fost așa precum arată și scorul, formația craioveană a dat o replică pe măsură Campioanei în exercițiu. În afara golurilor marcate, fiecare echipă a avut și câte două bare, ceea ce a făcut spectacolul fotbalistic mult mai plăcut.

Golurile au fost marcate pentru echipa CFR Cluj de: Janga, minutul 17; Manea, minutul 33 și Yeboah, minutul 67. Golul de onoare al craiovenilor, a fost marcat în minutul 61 de George Ganea, la un minut după ce fusese introdus în teren, din postura jucătorului de rezervă.

După acest rezultat, CFR Cluj cu două meciuri mai puțin disputate, ocupă în clasament locu 3, cu 31 puncte, cu un punct în spatele echipei Rapid. În schimb, FCU Craiova ocupă locul 14, cu 16 puncte, la egalitate de puncte cu UTA Arad, locul 15. După etapa următoare cu numărul 18, ce se va disputa la sfârșitul acestei săptămâni, campionatul se întrerupe, pentru două săptămâni, timp în care se vor desfășura meciurile din grupele Campionatului Mondial din Qatar.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, după victoria cu FCU Craiova

După victoria cu FCU Craiova, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, care are la activ cu acest meci, un număr de 300 partide ca antrenor în prima liigă, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În decembrie, cred că voi face 700 meciuri totale din postura de antrenor și dacă mai punem și amicalele, peste 1000 de meciuri. Băieții, astăzi mi-au făcut un cadou frumos și lui Petrila i-am făcut de ziua lui. Era un meci foarte important, după calificarea de acum 4 zile (din Conference League) și mă bucur că au găsit energia necesară să câștige și acest meci. Prima repriză a fost 2-0, dar am avut și noi și ei ocazii, putea să fie alt scor. În repriza a doua, controlam jocul, dar o greșeală la fază fixă. După care, am marcat 3-1 și meciul s-a liniștit.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Victorie mare obținută de Rapid, în deplasare cu Hermannstadt, în lupta pentru un loc de play-off

 

Card image