logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj obține primele trei puncte, după victoria cu FCU Craiova, scor 3-2

17 Iulie 2021

 

Card image

Vineri pe propriul teren, CFR Cluj a început noul sezon al Ligii 1, cu o victorie strânsă, în fața nou promovatei, FCU Craiova. Golurile au fost marcate de către Ciprian Deac, minutul 10, Tahiri, minutul 13 și Claudiu Petrila, minutul 75, pentru CFR Cluj, respectiv Bauza, minutul 22 și Baeten, minutul 33, pentru FCU Craiova. Claudiu Petrila, revenit la CFR, după împrumutul de un sezon la Sepsi, a marcat golul victoriei, din pasa excelentă a lui Bilel Omrani.

Faptul că CFR Cluj, a primit două goluri în interval de cca. 10 minute, de la o echipă nou promovată, trebuie să dea de gândit băncii tehnice a echipei, chiar dacă, conform statisticilor, echipa antrenată de Marius Șumudică a avut o posesie de 59/41, ocazii de gol 13/5. După meci, la conferința de presă, Marius Șumudică a criticat prestația arbitrului de centru, Radu Petrescu, pentru că nu a primit penalty, la un fault în careu asupra lui Camora și a apreciat sprijinul fanilor, aflați în tribune.

Următorul meci oficial al echipei CFR Cluj, este marți, în deplasare cu Lincoln (Gibraltar) în turul 2 preliminar al Champions League. În campionat, CFR se va deplasa în meciul din etapa a 2-a, la Clinceni, pentru jocul cu Academica, programat sâmbăta următoare.

Declarația lui Claudiu Petrila, autorul golului victoriei echipei CFR Cluj cu FCU Craiova

După joc, Claudiu Petrila, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Am avut emoții mari, dar este bine că ne-am concentrat până la final și ne-a ieșit. Mă bucur pentru gol, înseamnă că am ajutat și sper să o țin tot așa. Am revenit acasă, să dau totul pentru echipă și să câștigăm campionatul.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Jucătorii Italiei, optimiști înaintea confruntării cu Austria, de sâmbătă pe stadionul Wembley

 

Card image