logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj obține a doua victorie din 9 etape de play-off, după jocul cu Sepsi din deplasare

21 mai 2023

 

Card image

În partida disputată sâmbătă la Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 9-a din play-off-ul Superligii, CFR Cluj a obținut victoria cu scorul de 2-1 și își păstrează în continuare poziția a 3-a din clasament. Având un parcurs destul de modest în acest play-off, CFR Cluj nu este sigură nici de locul 3 actual, în funcție de evoluția jocurilor rămase de disputat, configurația finală se va decide deabia după jocurile ultimei etape.

Deschiderea scorului în partida contra Sepsi, a fost în minutul 33, autor Claudiu Petrila, fiind declarat și omul meciului la final, printr-un șut din marginea careului. Alexandru Tudorie a reușit golul egalizator, cu două minute ănainte de finalul primei reprize, cu un șut din interiorul careului. Golul victoriei echipei conduse de pe bancă de Dan Petrescu, a venit în minutul 82, autor fiind atacantul Rangelo Janga, cu un șut din câțiva metri, la o respingere în față a portarului Began.

CFR Cluj mai reușise un gol în minutul 50, prin Boateng, iar după analiza VAR a fost anulat corect, pentru un ofsaid la același jucător. Dan Petrescu a fost nevoit să facă două schimbări în apărare, cea a lui Camora și a lui Yuri, ambii fiind accidentați și nu se știe dacă vor fi recuperați până la jocul cu Farul din ultima etapă.

După cele 9 etape, Sepsi ocupă în continuare locul 6 în clasament, iar în ultima etapă va evolua în deplasare cu U Craiova. Până atunci, Sepsi urmează să joace finala Cupei României, cu U Cluj, ce se va disputa miercuri la Sibiu, începând cu orele 20:30. Dacă va câștiga Cupa formația clujeană, nu poate evolua în Conference League, pentru că nu și-au luat licența, iar locul va fi ocupat de formația de pe locul 4. În schimb, dacă va câștiga Cupa formația lui Cristiano Bergodi, vor evolua în competițiile europene primele trei echipe împreună cu Sepsi.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, după victoria cu Sepsi

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victoria cu Sepsi, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „La toate meciurile au fost VAR-urile, penalti-urile, liniile trase, numai înțeleg nimic. Și azi am dat gol, după care a zis că a fost ofsaid, la penalty, nu a fost penalty și uite așa! Până acum a fost un an incredibil pentru noi, atâtea ghinioane n-am avut în toată cariera mea, accidentări, am avut 61 de meciuri disputate și nu știu cu cine să mai joc. Braun accodentat, nicio șansă să fie recuperat repede, Camora fără nicio șansă. Manea nici el nu este prea bine, Peteleu are probleme cu genunchiul și să vedem pentru meciul cu Farul, ce soluții să găsesc, vom băga și juniori pentru că nu sunt jucători. Sper să nu mai avem nevoie de niciun meci și să fim în Europa. În primul rând trebuie să terminăm pe locul 3, că nu suntem siguri. Vedem ce se va întâmpla la Rapid cu U Craiova.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Rapid este de neoprit, obține două victorii consecutive în play-off, ultima victimă CFR Cluj

 

Card image