București, 17 Decembrie 2019

CFR Cluj își încheie cu victorie ultimul meci de acasă, al anului competițional

../Imagini-010-2019/Juan-Culio

Luni, în epilogul etapei a 21-a din Liga 1, CFR Cluj a învins cu scorul de 2-0, formația Astra Giurgiu, o echipă lipsită de aportul lui Alibec, părea că jucătorii erau deja cu gândul la vacanța de iarnă. Dacă tot vorbim de vacanță, Budescu și-a făcut rost de un cartonaș roșu la această partidă și va avea o vacanță prelungită cu o săptămână.

Cele două goluri, au fost marcate în minutele 23 și 84, de Andrei Burcă și respectiv, Juan Emmanuel Culio, cu largul concurs al portarului echipei din Giurgiu, Kitanov, care a scăpat mingea în plasă.

Pentru mijlocașul argentinian, Juan Emmanuel Culio, a fost ultimul meci în fața suporterilor clujeni, întrucât după ultima partidă din deplasare cu FC Voluntari, ce se va disputa joi, se va retrage definitiv din activitatea de fotbalist, urmând să facă școala de antrenori în Argentina și speră că va reveni în fotbalul românesc, ca antrenor secund la CFR Cluj, alături de Dan Petrescu.

Declarația lui Juan Emmanuel Culio, la meciul de retragere din ultima partidă de la Cluj

Mijlocașul echipei CFR Cluj, argentinianul Juan Emmanuel Culio, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Am luat decizia de a pleca în Argentina, lângă familia mea, încă după meciul cu Lazio de pe Olympico, de la Roma. De atunci, am fost foarte emoționat, iar astăzi, a fost incredibil. Mulțumesc suporterilor de la Cluj, că au venit la stadion, luni seara, pe frig, într-un număr mare. Familia este viața mea, nu pot să joc fără familie, care este acolo în Argentina și eu sunt aici, fără copil, fără soție. De când am revenit, a fost mai frumos față de prima perioadă a mea cu CFR. În total, am câștigat 10 trofee cu CFR Cluj. Aceste trofee se câștigă cu echipa, nu de un singur jucător. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor. Voi reveni dacă este posibil la meciurile cu Sevilla, ca suporter și apoi dacă CFR câștigă titlul, pentru petrecere, de ce nu!”

Situația din clasament a celor două echipe, după această partidă

După acest rezultat, CFR Cluj revine pe prima pozție a clasamentului, cu 41 puncte, iar Astra, cu 40 puncte, trece pe locul secund. Dacă continuă să evolueze slab așa cum a făcut-o la Cluj, cei de la Astra nu vor scoate un rezultat pozitiv, în ultima partidă de la Giurgiu de vineri, cu Academica, întrucât ilfovenii sunt într-o situație deplorabilă în clasament și au mare nevoie de puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Sepsi-Craiova-1-0

 

Citește și: Gabriel Vașvari, după victoria echipei Sepsi cu U Craiova: „Se pare că suntem nașii Craiovei”

Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, într-o partidă din cadrul etapei a 18-a, din Liga 1, Sepsi OSK a reușit victoria la limită cu Universitatea Craiova...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X