logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj învinge în deplasare FCU Craiova și își consolidează prima poziție în clasament

21 Noiembrie 2021

 

Card image

Sâmbătă, pe singurul stadion din țară, cu două nume, (Ion Oblemenco și Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova) CFR Cluj a învins în deplasare FCU Craiova, scor 2-0 și se distanțează cel puțin provizoriu în fruntea clasamentului, la 11 puncte, față de ocupanta locului secund FCSB.

Cele două goluri ale echipei CFR Cluj, au fost marcate de Runar Sigurjonsson, minutul 65 și Ciprian Deac, minutul 88. Victoria echipei CFR Cluj este una meritată, diferența fiind făcută de experiența superioară a jucătorilor lui Dan Petrescu, care și-au dominat adversarul, așteptând momentul când jucătorii nou promovatei FCU Craiova, au trebuit să greșească.

Deși și-au schimbat antrenorul, cu Eugen Trică pe bancă, FCU Craiova nu a pus probleme mari la poarta lui Hindrich. Prima dată când s-au apropiat de poarta acestuia, a fost deabia la mijlocul primei reprize. Deabia pe finalul partidei, când deja scorul era 2-0, au revenit în joc, putând să reducă din scor, prin Claudiu Bălan, în urma unui șut din afara careului, mingea a nimerit bara transversală.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova ocupă locul 13 în clasament, cu 14 puncte, iar în cazul unei victorii a echipei CS Mioveni cu Gaz Metan, trupa lui Eugen Trică, mai poate coborî un loc. În etapa următoare, mai precis vineri, FCU Craiova va evolua în deplasare cu Dinamo, iar CFR Cluj va întâni luni, pe propriul teren, Academica Clinceni.

Declarația antrenorului echipei FCU Craiova, Eugen Trică, după eșecul cu CFR Cluj

După jocul pierdut în fața Campioanei, antrenorul echipei FCU Craiova, Eugen Trică, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt dezamăgit de rezultat, pentru că am pierdut un meci, pe un fond de joc bun. Ne-am creat situații, am avut o circulație bună a balonului. În prima repriză, chiar ne-am apărat foarte bine, CFR-ul a avut o singură ocazie. A doua repriză, am pus puțin presiune. Într-adevăr, au avut o posesie de vreo 10 minute, dar fără situații de a marca.”

„Din ce am văzut la jocul acesta, noi suferim la ultima pasă, când trebuie să tragem la poartă, pasăm și de aceea sunt puțin dezamăgit de rezultat. Speram mai mult de la această partidă. Am pierdut acest meci și nu trebuia, pentru moralul jucătorilor și pentru meciurile care urmează”, a mai spus în încheiere Eugen Trică.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Din nou decisiv, prin dubla de la Bergamo, Cristiano își ajută echipa, să urce pe primul loc

 

Card image