logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj învinge FC Voluntari, după un joc echilibrat și un gol marcat pe finalul partidei

31 octombrie 2021

 

Card image

Sâmbătă, într-o partidă a etapei a 14-a din Liga 1, disputată la Cluj, echipa locală CFR Cluj a obținut toate punctele puse în joc, în partida cu FC Voluntari, scor final 1-0, urmare a golului marcat de Bilel Omrani, în minutul 89.

Victoria echipei CFR Cluj, a fost una meritată, elevii lui Dan Petrescu au avut și două bare, câte una în fiecare repriză, prin Claudiu Petrila, minutul 17 și în minutul 72, prin Camora. Jucătorii echipei FC Voluntari au practicat și ei un joc excelent și au cedat la golul lui Omrani, la singura greșeală comisă în apărare.

După acest rezultat, CFR Cluj continuă să conducă în clasament cu 36 puncte, urmată de U Craiova, cu 28 puncte. FC Voluntari rămâne cu 24 puncte și cel puțin provizoriu ocupă locul 5 în clasament. În etapa următoare, CFR Cluj va evolua duminica următoare în Ștefan cel Mare, cu Dinamo, iar FC Voluntari va evolua acasă cu FCSB. Până atunci, CFR Cluj se va deplasa joi la Alkmaar, pentru jocul din grupele Conference League, cu AZ.

Reacția antrenorului echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, după eșecul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat după eșecul cu CFR Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este greu de digerat o înfrângere, mai ales când vine în ultimul minut de joc. Suntem supărați cu toții, suntem frustați, pentru că din punctul meu de vedere, meritam mult mai mult. Astăzi am făcut un joc foarte bun, am avut o organizare foarte bună în defensivă. Am avut și 2-3 contraatacuri, în care puteam să înscriem. Sincer, eu sunt mândru de jucătorii mei, pentru că au luptat, și-au dorit. Am încercat să avem o posesie, în fața unei echipe foarte bune, CFR Cluj, cu o calitate fantastică. Important este să ridicăm capul din pământ și să ne recăpătăm moralul, pentru că, atunci când pierzi în minutul 90, este greu de gestionat.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Incidente pe Wembley între fanii Ungariei și forțele de ordine, la partida Anglia v Ungaria

 

Card image