logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj învinge Dinamo, scor 4-1 și termină campionatul regular, cu 14 puncte peste FCSB

07 Martie 2022 2022

 

Card image

Duminică pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, echipa CFR Cluj a învins Dinamo, scor final 4-1 și termină cele 30 etape ale sezonului regular, cu 14 puncte, peste ocupanta locului 2, FCSB. Urmare și a victoriei echipei FCSB, în aceiași zi, cu FC Voluntari, scor 1-0, cele două echipe de pe primele două locuri, vor avea după înjumătățire, CFR Cluj, 38 puncte și respectiv 31 puncte, FCSB.

Înaintea partidei cu Dinamo, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu s-a temut, deoarece îi era frică de vre-o surpriză și se pare că a avut dreptate. Dinamo a reușit să deschidă scorul încă din minutul 4, prin Aloe, în urma unei faze fixe. CFR Cluj a reușit să egaleze în minutul 39, prin Ciprian Deac. În ultimul minut al primei reprize, Steliano Filip și-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a primit cartonașul roșu, pentru lovirea cu cotul în săritură aplicată lui Bordeianu.

După pauză, Dan Petrescu a introdus în teren pe Bilel Omrani și pe Gabriel Debeljuh, două piese de bază în atac și profitând și de omul în plus au reușit să mai înscrie de trei ori în poarta lui Eșanu, autorul fiind Debeljuh, în minutele 51, 58 și 76.

În această etapă, cu acest rezultat, ultimele 5 echipe din coada clasamentului au înregistrat eșecuri, acum toate își așteaptă adversarele din play-aut și se pregătesc pentru a încerca salvarea de la retrogradare sau evitarea jocurilor de baraj.

Declarația antrenorului echipei Dinamo, Flavius Stoican, după eșecul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat după eșecul cu CFR Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În primul rând, este greu împotriva CFR-ului și 11 contra 11. Faptul că CFR a profitat de omul în plus se datorează echipei lor, puternice, faptul că a intrat pe teren Debeljuh și a marcat trei goluri. Au profitat la maxim CFR-ul de situația aceasta, dar noi trebuie să învățăm din greșeli, pentru că se repetă, de la meci la meci aceste eliminări și trebuie să fim mult mai atenți și mult mai responsabili, pentru că astfel de decizii ce se iau pe parcursul jocului, ne costă. După primirea cartonașului roșu, echilibrul s-a rupt, la care se adaugă, calitatea individuală a jucătorilor echipei CFR. În play-out, trebuie să fim atenți, echilibrați, să mergem pe aceiași atitudine și determinare, cu dorință, dar cuvântul de ordine trebuie să fie echilibrul.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Real Madrid pierde partida tur cu PSG din optimile UCL, gol Mbappe în ultima fază a meciului

 

Card image