../Imagini-06-2020/Ciprian-Deac.jpg

CFR Cluj învinge Botoșaniul, scor 1-0 și lupta cu U Craiova pentru titlu, continuă

București, 29 Iulie 2020

După victoria de marți a echipei CFR Cluj, la limită cu FC Botoșani, în fruntea clasamentului, atât U Craiova cât și CFR-ul, ca să poată obține titlul de Campioană, le mai sunt necesare două victorii. Craiovenii mai au de disputat miercuri partida de la Giurgiu cu Astra și în ultima etapă, cu CFR-ul, la Craiova. Clujenii vor disputa vineri restanța cu FCSB de pe Arena Națională, urmând ca LPF să stabilească datele de disputare ale ultimei etape.

Pe finalul acestui playoff, oboseala jucătorilor, căldura excesiv de mare, cazurile de Covid și-au spus cuvântul, cel puțin în partida de marți dintre CFR Cluj și FC Botoșani. Ritmul partidei a avut cel mai mult de suferit, jucătorii ambelor echipe au fragmentat jocul cât s-a putut de mult, prin faulturi repetate de ambele părți, la limita regulamentului.

Singurul gol al partidei de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, a fost înscris dintr-un penalty controversat, acordat de Marius Avram, în minutul 41, atunci când atacantul Pereira, a căzut ușor în careul oaspeților, la un contact cu Haruț. Ciprian Deac a transformat cu siguranță penalty-ul.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu nu a putut să stea pe bancă, fiind testat pozitiv cu Covid și internat la spital. Jucătorii clujeni au fost conduși de pe bancă de Valeriu Bordeanu. Cel mai bun jucător de pe teren, a fost Ciprian Deac, care a jucat cu multă dezinvoltură.

Declarația fundașului echipei CFR Cluj, Ovidiu Burcă, după victoria cu FC Botoșani:

După meci, fundașul echipei CFR Cluj, Ovidiu Burcă, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am obținut o victorie foarte importantă, aveam nevoie de această victorie, pentru că dacă nu câștigam în această seară, Craiova putea să se distanțeze și era mai complicat pentru noi. A fost o victorie grea, muncită. Să nu te antrenezi zece zile, este imposibil ce am pățit la Mogoșoaia. Eu am stat cu Adiță în cameră, iar a doua zi m-au izolat într-o cameră, apoi îmi lăsau mâncarea la ușă, după care plecau. Nu vedeam pe nimeni și nu doar eu, toată echipa. Când așteptam joi rezultatele și așteptam să fie negative, nu am interacționat cu nimeni, s-a întâmplat acel lucru și ne-a deranjat foarte tare.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X