logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj înregistrează al doilea eșec, în grupa D din Conferince League, scor 0-1 cu AZ

22 octombrie 2021

 

Card image

CFR Cluj trece printr-o perioadă slabă, atât în campionat, cât și în competiția europeană Conferice League. Nu mai vorbim de Cupa României, fiind eliminată în 16-zecimi de U Craiova. După ce în campionat, pierdea duminică cu 2-0, în fața nou promovatei Rapid, joi în etapa a 3-a din grupa D, a Conference League, CFR Cluj a înregistrat alt eșec, pe propriul teren cu olandezii de la AZ Alkmaar, scor 0-1.

Singurul gol al partidei disputate joi pe stadionul Dr Constantin Rădulescu, a fost marcat de atacantul Jesper Karlsson, în minutul 18, cu o reluare cu capul. Înaintea golului lui Jesper Karlsson, olandezii au mai avut o mare ocazie de gol, în minutul 15, prin Jordy Clasie, care a trimis mingea în bara porții lui Bălgrădean.

Cea mai mare ocazie de gol a jucătorilor clujeni, a fost cea din minutul 88, prin Claudiu Petrila, atunci când din lovitură liberă, mingea a șters bara transversală și a ieșit în afară.

În clasamentul grupei D, conduce AZ Alkmaar, cu 7 puncte, urmată de Jablonec, cu 4 puncte. Locul 3 este ocupat de Randers cu 3 puncte, iar cu un singur punct, CFR Cluj ocupă ultimul loc. În etapa următoare, ce se va disputa pe 4 noiembrie, CFR Cluj va evolua tot cu AZ, dar de data aceasta, în deplasare la Alkmaar.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, după înfrângerea cu AZ

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după înfrângerea cu AZ, la canalul TV Pro X, următoarele: „Echipa a jucat foarte bine, am întâlnit favorita grupei și cred că meritam victoria, nici măcar egal, dar fotbalul se joacă pe goluri. Prima repriză, ei au fost puțin mai buni ca noi și repriza a doua, a fost toată a noastră. Practic în repriza a doua, n-au avut nicio ocazie. Atitudinea a fost bună, a fost altceva față de ultimul meci, dar n-am reușit să băgăm mingea în poartă. Cred că ați văzut ce echipă bună au, chiar dacă în repriza a doua n-au avut ocazii. Din păcate, am luat un gol mult prea ușor. De acum ne va fi foarte greu să emitem pretenții la calificare, trebuie să câștigăm toate cele trei meciuri, din care avem două deplasări foarte grele.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

CFR Cluj pare de neoprit în lupta pentru titlu în Liga 1

 

Card image