../Imagini-06-2020/Valentin-Costache.jpg

CFR Cluj a reușit doar un meci nul cu Sepsi, după episodul cu Dinamo Zagreb

București, 30 August 2020

Epuizați atât fizic cât și psihic după partida cu Dinamo Zagreb, care a început miercuri și s-a terminat joi, jucătorii echipei CFR, au fost din nou lipsiți de șansă, ratând un penalti în partida cu Sepsi, prin același Ciprian Deac, care mai ratase și în jocul cu croații.

Era totuși mai bine pentru echipa Campioană, dacă cei care se preocupă cu programările de meciuri din cadrul LPF, să țină cont și să-i programeze să joace duminică sau de ce nu luni. Pentru cei de la LPF, probabil că o echipă când este programată, este ca un obiect și atât! Nici FC Botoșani nu a fost programată așa cum trebuie, după deplasarea lungă din Kazahstan, puteau să o planifice luni, în locul partidei dintre Chindia și Dinamo.

Revenim la partida de la Cluj de sâmbătă, în care CFR a remizat cu Sepsi, putem spune că Sepsi, deși nu a reușit să pătrundă prin apărarea CFR-ului, au făcut un pressing necruțător la mijlocul terenului, în timp ce jucătorii lui Dan Petrescu s-au întrebuințat mult în atac, reușind să-și creeze cele mai clare ocazii de gol. Astfel, în minutul 42, Rondon reia cu călcâiul de la 10 metri, destul de spectaculos și puteam asista la golul campionatului, dacă Niczuly nu reușea să respingă în față, apoi același Rondon trimite din trei metri și din nou respinge portarul. Ratarea penalty-ului din minutul 56, de către Deac, a contat mult în desfășurarea ulterioară a partidei, CFR nu și-a mai creat vre-o ocazie clară de gol.

Declarația mijlocașului echipei CFR Cluj, Ovidiu Hoban, după egalul cu Sepsi:

Mijlocașul echipei CFR Cluj, Ovidiu Hoban, a declarat după joc, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Ne-a lipsit golul în această seară, ocazii au fost, probabil că posesia a fost puțin de partea lor, dar ocaziile au fost de partea noastră. Dacă reușeam să marcăm, cred că ei se deschideau și mai puteam înscrie. Este un punct până la urmă, se adună și vedem. Penalty-urile se ratează, se mai întâmplă, când am marcat a fost bine. Este dezamăgitor, cred că este supărător, dar asta este, mergem înainte. După jocul cu Zagreb, suntem dezamăgiți, simțeam că putem mai mult și să ne calificăm, dar viața îți oferă și niște palme, așa că încercăm să rezistăm cât de bine putem. Avem timp acum să ne pregătim două săptămâni, să arătăm că suntem mai buni. Mai avem încă șanse în Europa, așa că încă nu este totul pierdut. Sperăm să vină și rezultatele.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X