logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj a învins destul de greu Lincoln, în prima manșă a turului 2 din preliminariile UCL

21 Iulie 2021

 

Card image

Jucătorii echipei CFR Cluj s-au chinuit marți, în partida cu o echipă mică din Gibraltar (Lincoln), reușind să câștige în cele din urmă, cu scorul de 2-1, după ce la pauză au fost conduși cu 1-0. Returul acestei duble manșe, va fi în data de miercuri 28 iulie, la Cluj.

Atacantul echipei CFR Cluj, Gabriel Debeljuh a realizat o dublă, în minutele 52 și 58, în vreme ce golul echipei Lincoln, a fost marcat de Marco Rosa, în ultimul minut al primei reprize.

Problema calificării în turul 3 al preliminariilor UCL, a echipei conduse de pe bancă de Marius Șumudică, în mod normal n-ar trebui să se pună, iar dacă vor trece de cei din Gibraltar, vor întâlni echipa ce se va califica din dubla partidă dintre Young Boys/ Slovan Bratislava, primul meci fiind programat la Cluj, pe data de 3/4 august.

Declarația lui Marius Șumudică, după victoria CFR-ului cu Lincoln

Antrenorul echipei CFR Cluj, Marius Șumudică a concluzionat victoria cu Lincoln, la canalul TV Digi Sport, declarând: „A fost foarte greu, pe un teren imposibil de jucat, în care nici nu puteai să degajezi. În prima repriză am avut vântul contra, orice degajare ducea până la 15-16 metri și se oprea mingea în aer. Trebuie să ne concentrăm că, n-avem voie să primim gol în ultimele minute ale reprizei, iar facem aceleași greșeli. Nu mai există echipe mici, pun presiune, se antrenează aici, cunosc terenul, nu este foarte ușor. A trebuit un șoc la pauză, să sparg două sticle, să se trezească, ca să intrăm și să întoarcem jocul repede, după care, eu cred că am controlat jocul. Importantă este victoria, important este că am adus trei puncte României pentru coeficient, important este că ne-am făcut viața ușoară pentru a doua rundă. Suntem aproape de Conference League, unde știți bine, anul acesta este o rețetă financiară de succes, pentru orice club din România.”

„Va trebui să câștigăm și la Cluj, victoriile aduc victorii, trebuie să facem tot ceea ce ține de noi să câștigăm, dar până atunci, ne așteaptă un meci greu la Călărași cu Clinceniul. Trebuie să ne recuperăm, să vedem ce jucători avem proaspeți, după care, ne gândim și la acest retur”, a spus în încheiere Marius Șumudică.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

În partida de pe Wembley, Anglia elimină Germania, scor 2-0, în optimile EURO 2021

 

Card image