logo logo
Fotbal flash

CFR Cluj a beneficiat de noua regulă UEFA și s-a calificat în turul 2 al Champions League

14 Iulie 2021

 

Card image

CFR Cluj a reușit calificarea în turul 2 preliminar al Champions League, în detrimentul formației Borac Banja Luca, beneficiind de noua regulă impusă de UEFA, privind golurile marcate în deplasare. După cum se cunoaște, în tur, CFR a învins cu 3-1, iar în returul de marți de la Banja Luka, formația gazdă a învins cu 2-1.

Gazdele reușeau să înscrie două goluri echipei clujene, în interval de trei minute, prin Stojan Vranjes, minutul 60 și Panagiotis Moraitis, minutul 64, ceea ce a condus la cele două reprize suplimentare.

Golul lui Alexandru Chipciu din minutul 118, cu un șut bine plasat de la 25 metri, a fost golul calificării, echipei conduse de pe bancă de Marius Șumudică. Bucuria jucătorilor echipei CFR Cluj a fost de nedescris, portarul Arlauskis a alergat să-l îmbrățișeze pe Chipciu, până în terenul advers.

În turul 2 preliminar, CFR Cluj se va confrunta cu echipa din Gibraltar, Lincoln, primul joc este programat în deplasare într-una din datele de 20 sau 21 iulie, iar returul, la Cluj în săptămâna următoare.

Conferința de presă de după jocul retur cu Borac, a antrenorului echipei CFR Cluj, Marius Șumudică

La conferința de presă de după jocul retur cu Borac, antrenorul echipei CFR Cluj, Marius Șumudică, a declarat următoarele: „A fost o atmosferă frumoasă și vreau să felicit publicul de aici. Mi-aș dori să am și eu un bublic la fel la Cluj, să am suporterii alături de mine, pentru că astăzi s-a văzut ceea ce înseamnă aportul suporterilor. Într-un final, eu cred că s-a calificat echipa mai bună. Am jucat un fotbal bun și cred că trebuia să închidem această calificare încă din prima manșă. Astăzi, am avut 9 sau 10 ocazii mari de a marca, dintre care două bare. Vreau să felicit echipa gazdă și le doresc succes.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Anglia termină grupa D, la EURO 2020 pe primul loc, după victoria cu Cehia, scor 1-0

 

Card image