Buzbuchi i-a exasperat pe cei de la CFR Cluj, dar a trebuit să cedeze în cele din urmă

București, 22 februarie 2021

../Imagini-03-2021/Gaz-CFR-0-1

CFR Cluj a reușit să obțină o victorie la limită, în partida disputată duminică la Mediaș cu Gaz Metan, din cadrul etapei a 24-a, a Ligii 1, scor 1-0 și merge cot la cot cu FCSB în fruntea clasamentului, ambele cu câte 51 puncte. Partida a fost excelentă din punctul de vedere al ritmului de joc și al fazelor de poartă.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Billel Omrani, în minutul 76, cu un șut ușor deviat de fundașul Ondrej Baco. Cu intervențiile sale de nota 10, portarul echipei gazde, Alexandru Buzbuchi i-a exasperat pe jucătorii echipei CFR, reușind să-și salveze poarta din situații aproape imposibile.

Victoria echipei CFR Cluj, este pe deplin meritată și-au dorit mult să obțină cele trei puncte, au jucat cu multă determinare și numai intervențiile lui Buzbuchi au făcut ca scorul să fie așa de strâns. Și-a făcut apariția în echipa CFR Cluj ca titular mijlocașul Mihai Bordeianu, la prima partidă după revenirea din campionatul Arabiei Saudite. La fel și autorul golului, introdus în repriza secundă, Billel Omrani, a revenit după o accidentare ce a necesitat multe luni pentru recuperare.

Declarația portarului Alexandru Buzbuchi (Gaz Metan), după eșecul cu CFR Cluj

După joc, portarul echipei Gaz Metan, Alexandru Buzbuchi, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Dezamăgirea este foarte mare, dar ce puteam face la gol, a fost minge deviată, îmi venea în brațe, nu se punea problema să fie gol, dar din toate șuturile, acesta a fost singurul care a intrat. Este primul meci în 2021 pe care-l joc, îmi aștept rândul. Pe finalul anului trecut, n-am avut evoluții așa de bune și era normal să fie o schimbare. Sunt foarte mulțumit că am revenit și am încercat să dau 100%, să-mi ajut echipa să luăm punct sau puncte, dar din păcate, n-am reușit. Mai avem șanse doar teoretice la playoff, mai ales că avem un program foarte greu, cu echipe numai din playoff sau care au pretenții la playoff. Continuăm să muncim, până mai avem șanse la locurile fruntașe.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X