Bundesliga se va relua peste o săptămână, Dortmund se confruntă acasă cu Schalke

București, 09 Mai 2020

../Imagini-04-2020/BVB-stadion.jpg

Liga Germană de Fotbal (DFL) a stabilit joi, data reluării sezonului Bundesliga, întrerupt datorită pandemiei. În consecință, meciurile din primele două ligi profesioniste vor reporni începând de sâmbătă, 16 mai.

Sezonul se va relua începând cu a 26-a etapă. Pentru Borussia Dortmund, asta înseamnă un meci acasă împotriva Schalke 04. Derby-ul de la Ruhr va începe pe 16 mai, începând cu orele 16:30. Ultima etapă este programată să aibă loc pe 27 iunie, se menționează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Dortmund.

La data întreruperii campionatului, Borussia Dortmund, ocupa locul 2, cu 51 p, la patru puncte în spatele echipei Bayern, cu 55 p, din 25 etape. Echipa Schalke, cu care se confruntă BVB, ocupă locul 6, cu 37 puncte. Bayern va întâlni acasă peLeverkusen (loc 5 cu 47p), la data de 18 mai, orele 21:30.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X