logo logo
Fotbal flash

Bonucci, înaintea finalei Euro 2020: O victorie duminică, ar fi importantă pentru fotbalul italian

10 Iulie 2021

 

Card image

Fundașul echipei Juventus și al Naționalei Italiei, Leonardo Bonucci, de 34 ani, a susținut vineri o conferință de presă, la Coverciano, având ca subiect, finala Euro 2020, de pe Wembley, dintre Italia și Anglia, ce va avea loc duminică. Finala va începe la orele 22:00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri din Țările de Jos, având-ul la centru pe Björn Kuipers.

Bonucci a declarat în cadrul conferinței de presă, conform Corriere dello Sport, următoarele: „O posibilă victorie duminică, ar fi importantă pentru fotbalul italian, pentru fiecare jucător și pentru Federație. Ar anula anii dificili, ar fi o mare injecție de entuziasm în tot poporul italian chiar și după perioada pe care o trăim. Nu ne gândim la arbitraj, ne gândim doar la jocul de fotbal, la spectacol. Restul este doar o discuție. Ce se întâmplă pe teren va fi un bun spectacol posibil, de la jucători până la clasa arbitrilor. Vom juca la ei acasă, dar asta nu ne sperie.”

În continuare, Bonucci a mai adăugat: „Am considerat întotdeauna Anglia printre favoritele pentru a câștiga turneul. Atacanții lor sunt foarte puternici, avem nevoie de multă atenție în apărare, dar și a întregii echipe. Va trebui să fim foarte foarte atenți la viteza acțiunilor lor. Kane, cu siguranță nu aflăm acum, este unul dintre cei mai puternici atacanți din lume. În aceste trei jocuri ne-am confruntat cu trei dintre cei mai buni atacanți din lume și acesta este doar un stimul pentru noi. Anglia are, de asemenea, o super apărare, au suferit foarte puțin, cu jucători extraordinari precum Maguire și Stones. Va fi nevoie de o mare atenție și viclenie pentru a înscrie goluri.”

„Pentru noi, Immobile și Belotti fac o treabă fundamentală, chiar dacă nu înscriu, trebuie să fie calmi. Din păcate, atacantul este judecat în funcție de goluri, dar pentru noi oricine joacă în acel rol, este fundamental pentru jocul în echipă. Sunt sigur vor da totul. ei înșiși și ar putea fi, de asemenea, decisivi”, a spus îm încheiere Bonucci, despre atacanții Immobile și Belotti.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Italia termină grupa A, cu un punctaj maxim și va fi pe Wembley, pentru jocul din optimi

 

Card image