București, 10 Ianuarie 2020

Atletico învinge Barcelona, scor 3-2 și va juca finala Super Cupei Spaniei cu Real Madrid

../Imagini-010-2019/Barcelona-Atletico-2-3

Cea de-a doua semifinala a Super Cupei Spaniei, dintre Atletico și Barcelona, disputată joi pe stadionul King Abdullah Sports City (Jeddah), s-a încheiat cu victoria madrilenilor, scor 3-2 și se califică în finală, alături de Real Madrid, partidă ce se va disputa duminică, de la orele 20:00, pe același stadion.

Golurile echipei Atletico Madrid, au fost marcate de Koke, minutul 46, Alvaro Morata, minutul 81 (pen) și Angel Correa, minutul 86. Pentru Barcelona, au marcat Lionel Messi, minutul 51 și Anoine Griezmann, minutul 62.

În minutul 60, Barcelona reușise să marcheze prin Lionel Messi, golul fiind anulat după consultarea VAR, pentru o preluare cu mâna a balonului. La reluarea fazei, s-a văzut cum mingea a fost ușor atinsă cu mâna de Lionel Messi.

Deși Barcelona a avut o posesie mult mai bună, 72/28, echipa condusă de pe bancă de Diego Simeone, a fost mai pragmatică și victoria este meritată, mai ales după ratarea imensă a lui Marcos Llorente, din minutul 90, când putea marca pentru 4-2.

Declarații după calificarea echipei Atletico în finala Super Cupei Spaniei

Tehnicianul echipei Atletico, Diego Simeone, a declarat conform site-ului oficial al clubului madrilen, după calificarea în fiunala Super Cupei, următoarele: „Știam că împotriva Barcelonei, care este una dintre cele mai bune echipe din lume, trebuia să avem răbdare și să continuăm până la sfârșit. Finala va fi dură. Vom fi împotriva unei echipe care a jucat un meci de semifinală fantastic.”

Autorul ultimului gol al echipei Atletico, mijlocașul Angel Correa, a declarat conform aceleiași surse, următoarele: „Suntem foarte fericiți să începem anul acesta, cu o victorie atât de importantă. O dedicăm fanilor noștri, care cred întotdeauna în noi și familiilor noastre. Am vrut să câștigăm și suntem foarte fericiți că am făcut acest lucru.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Hermannstadt-Iasi-1-0

 

Citește și: Cu un singur punct din ultimele 8 partide, Poli Iași întregește grupul echipelor din coada clasamentului

Sâmbătă la Sibiu, Hermannstadt a reușit o victorie la limită cu Politehnica Iași, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 22-a, obținând astfel trei puncte...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X