logo logo
Fotbal flash

Athletic Bilbao va disputa duminică finala Super Cupei Spaniei, cu Real Madrid

14 Ianuarie 2022

 

Card image

După victoria echipei Athletic Bilbao, în semifinala Super Cupei Spaniei disputată joi la Riyadh, cu Atletico Madrid, scor final 2-1, finala competiției se va disputa duminică în aceiași locație, de la orele 21:30, între Real Madrid și Athletic Bilbao.

Golul echipei Atletico, antrenate de Diego Simeone, a fost de fapt un autogol, în minutul 62, având-ul ca autor pe portarul Unai Simon. La faza respectivă, Joao Felix a reluat cu capul, mingea a nimerit stâlpul porții, apoi l-a lovit în spate pe portarul Unai și a intrat în plasă.

Jucătorii lui Athletic, au reușit să răstoarne rezultatul, marcând de două ori, în minutele 77 și 81, prin fundașul Yeray Alvarez, cu o reluare cu capul și respectiv, prin mijlocașul Nico Williams, cu un șut fără preluare, din interiorul careului.

În ultimul minut de joc, fundașul Jose Maria Gimenez, a comis un fault destul de periculos în atac și după consultarea VAR, arbitrul Guillermo Cuadra l-a eliminat, arătând-ui cartonașul roșu, retrăgând-ui cartonașul galben, arătat inițial.

Reacția antrenorului echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, la conferința de presă, după înfrângerea în echipei Athletic

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone a declarat la conferința de presă după înfrângerea din a doua semifinală a Supercupei, conform ziarului spaniol AS, următoarele: „Sunt lucruri care nu pot fi ascunse, echipa nu are forță defensivă în jocul aerian. Deși rezultatul totul arată rău, au fost și lucruri bune. João a făcut un joc bun. Trebuie să ne îmbunătățim jocul la antrenament, zi de zi și de acum mai departe, că să scoatem rezultate bune în jocurile viitoare.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

De Boxing Day, Chelsea obține victorie în deplasare, cu Aston Villa, scor 3-1

 

Card image