logo logo
Fotbal flash

Atacantul Denis Alibec, înaintea dublei cu Israel și Kosovo: Trebuie să câștigăm ambele meciuri

07 septembrie 2023

 

Card image

După 4 jocuri disputate în preliminariile Campionatului European din 2024, Naționala României ocupă în clasamentul Grupei I, locul secund cu 8 puncte și are șanse reale de calificare la turneul final, cu condiția să aibă un parcurs bun.

Etapa a 5 din luna septembrie, debutează cu partida de pe Arena Națională din 9 septembrie, orele 21:45, cu Israel, echipă care ocupă locul 3 în grupă, cu 7 puncte. Peste 3 zile, tot pe Arena Națională, elevii lui Edi Iordănescu se vor confrunta cu Kosovo, locul 4 în grupă cu 3 puncte.

Cu două victorii în această dublă, selecționata României și-ar asigura un confortabil loc 2 și o distanțare cel puțin de 4 puncte față de Israel. Meciurile din luna octombrie cu Belarus în deplasare și cu Andorra, acasă, par facile și sperăm să obținem două victorii. Ultimele jocuri din luna noiembrie, vor fi și cele mai dificile, în deplasare cu Israel și acasă cu Elveția.

Partida cu Israel din 9 septembrie, va fi arbitrată de o brigadă de arbitri din Slovenia, alcătuită din Slavko Vinčić, la centru, ajutat la cele două linii de Tomaž Klančnik și Andraž Kovačič.

Declarația atacantului Echipei Naționale, Denis Alibec, înaintea dublei cu Israel și Kosovo

Atacantul Echipei Naționale și al clubului Al-Mu'aidar din Qatar, Denis Alibec, aflat în cantonament pentru dubla cu Israel și Kosovo, a acordat un interviu pentru site-ul FRF, spunând: „Obiectivul cu siguranță (n.r. pentru dubla cu Israel și Kosovo) sunt cele 6 puncte, pentru că jucăm acasă, avem fanii alături de noi și trebuie să fim montați și să câștigăm ambele meciuri. Sunt încrezător, este o șansă unică pentru noi și trebuie să profităm de ea. Nu contează cine marchează, important este să câștigăm, pot să dau și asis, nu mă deranjează.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Sepsi a terminat la egalitate pe propriul teren, partida cu Aktobe, din prima manșă a turului 3

 

Card image