București, 06 Decembrie 2019

Astra învinge FC Viitorul în deplasare și se află la a 7-a victorie consecutivă

../Imagini-008-2019/Viitorul-Astra-0-1

Nu este întâmplător locul secund pe care-l ocupă Astra în clasamentul Ligii 1, cu un singur punct în spatele liderului CFR Cluj (38 puncte), după 19 etape. Artizanii acestui trend ascendent al elevilor lui Bogdan Andone, sunt Denis Alibec, Constantin Budescu, Gabriel Tamaș. Lista ar putea continua, dar toți jucătorii lotului constituie un grup unit și sunt hotărâți să obțină un nou titlu de campioană.

Joi, în ultima partidă a etapei a 19-a, Astra a repurtat o victorie la limită, în deplasarea de la Ovidiu, cu FC Viitorul, acolo unde multe echipe plecau acasă, fără nici un punct. De altfel, este singurul eșec al echipei FC Viitorul pe propriul teren, în această ediție de campionat.

Singurul gol al partidei, a fost marcat pe un contraatac, de Valentin Gheorghe în minutul 77, din pasa genială a lui Denis Alibec, care a scos 4 jucători din joc. Faza golului a pornit după o minge dată la adversar de Cosmin Matei, aproape de careul giurgiuvenilor.

După evoluțiile excelente din ultima perioadă ale lui Budescu și Alibec, nu putem să nu remarcăm jocul bun al fundașului Gabi Tamaș, în revenire de formă și probabil ar trebui să fie și în vederile noului selecționer al Naționalei, pentru confruntarea din martie cu Islanda, ca o posibilă soluție în apărare.

Autorul singurului gol, atacantul echipei Astra, Valentin Gheorghe, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „Am știut ce avem de făcut în această seară, a trebuit un contraatac foarte bun și am luat cele trei puncte. Lucrăm foarte mult faze de contraatac la antrenamente. Avem jucători în apărare cu experiență, cum este Gabi, care face niște meciuri senzaționale. În față avem jucători care poate face diferența oricând, iar în această seară, ne-a reușit. Mai este mult până la finalul campionatului, primul obiectiv este să intrăm în play-off, avem nevoie să fim între primele șase.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Daniel-Pancu-conferinta-presa

 

Citește și: Conferința de presă a lui Daniel Pancu, înaintea derby-ului de miercuri, cu UTA Arad

Meciul restanță din cadrul etapei a 10-a, din Liga a 2-a, dintre Rapid și UTA Arad, se va disputa miercuri 20 Noiembrie, de la orele 14:00...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X