București, 21 Mai 2019

Astra Giurgiu câștigă ultima partidă din play-off, cu Sepsi OSK, scor 3-2

../Imagini-004-2019/Astra-Sepsi-3-2

Luni, la Giurgiu, în ultima partidă din play-off, Astra a învins Sepsi cu scorul de 3-2. Pentru Astra Giurgiu, au marcat Filip Mrzljak, 13; Silviu Balaure, 27 și Romario Moise, 63, iar golurile echipei Sepsi au fost realizate de Birahima Tandia, 43 și Erico, 90+2 (aut).

La scorul de 2-0 pentru Astra, în minutul 31, Sepsi a avut o mare ocazie de a marca, în urma unei faze fixe, Rudol a trimis în bară, mingea nimerind vinclul porții. Astra a ratat ocazia de a marca al 4-lea gol prin Denis Alibec, în minutul 87, atunci când scăpat singur cu portarul, a încercat un lob peste Niczuly.

Echipa din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK, termină astfel cele 10 jocuri din play-off, fără a învinge în nicio partidă, singurul punct obținut, fiind cel de pe teren propriu din etapa a 3-a, cu FC Viitorul.

Antrenorul echipei Sepsi, Marin Barbu, a declarat după eșecul cu Astra, la televiziunea Digi, următoarele: „În orice caz, trebuie să felicităm echipa și staff-ul, pentru parcursul pe care l-a avut în campionatul regulat. Un loc 6, care zic eu, face cinste, dar în același timp, poate toată lumea este dezamăgită de atitudinea și evoluția din play-off. Eu zic că pe viitor, mai tinerii noștri conducători, să învețe ce s-a întâmplat în acest play-off, pentru ca echipa să aibe evoluții mai bune. Se putea mai mult de locul 6, echipa nu este rea, dar a fost acea automulțumire. Obiectivul era clasarea în primele 8 echipe. După primele două înfrângeri, jocul nu a mai fost tratat așa cum se cuvenea. Era normal să tratăm cu seriozitate, pentru că și astăzi, am avut o rezervă și doi copii de 17 ani. Îmi pare rău că am greșit formația de start și că n-am băgat copii de la început.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/CFR-Cluj-campioana-2019

 

Citește și: CFR Cluj câștigă al 5-lea titlu de campioană a României, cu o etapă înaintea încheierii campionatului

CFR Cluj și U Craiova s-au confruntat duminică, în penultima etapă din play-off, scor final 1-0 și trupa condusă de pe bancă de Dan Petrescu,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X