Andrei Cristea, antrenor Poli Iași, după egalul cu Sepsi: Am obținut un punct mare și foarte greu

București, 06 februarie 2021

../Imagini-02-2021/Sepsi-Iasi-3-3

Politehnica Iași a obținut un punct mare, din deplasarea de vineri, în partida cu Sepsi, scor 3-3, ce va conta mult în configurația clasamentului, mai ales că ieșenii vor juca în playout și punctele se vor înjumătăți și nu în ultimul rând, a ambiției noului antrenor principal, Andrei Cristea, care va încerca să obțină cât mai multe puncte din cele 8 jocuri rămase de disputat din sezonul regular.

Partida a fost una de un bun nivel tehnic și spectacular, cu răsturnări de rezultat. Golurile au fost înscrise de Lorand Fulop, '17 (pen), Pavol Safranko, '19 și Cătălin Golofca, '42, pentru Sepsi, respectiv, Deyver Vega, '2, Andreas Calcan, '77 și Pablo Gaitan, '90+4, pentru Politehnica Iași.

În minutul 60, atunci când gazdele conduceau pe tabelă cu scorul de 3-1, centralul George Găman, nu a acordat un penalti pentru Politehnica, după faultul din careu, a portarului Fejer, asupra lui Vanzo. Am putut remarca la echipa ieșeană, prestația excelentă a atacantului nou venit, Deyver Vega, de 28 ani, din Costa Rica, adus la recomandarea celuilalt costarican din echipa ieșeană, Dylan Armando Flores.

În clasamentul Ligii 1, Sepsi ocupă în continuare locul 4, cu 34 puncte, iar Politehnica Iași, cu 16 puncte, rămâne pe ultima poziție. În etapa următoare, care este programată peste o săptămână, Iașiul va întâlni acasă pe Astra, iar Sepsi va evolua pe Ștefan cel Mare cu Dinamo. Până atunci, Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, speră să-și revină toți jucătorii la antrenamente, care au fost afectați de Covid 19, în această perioadă.

Declarația antrenorului Andrei Cristea (Poli Iași), după egalul cu Sepsi

Aflat în izolare pentru tratament, după ce a fost infectat cu Covid 19, antrenorul echipei Politehnica Iași, Andrei Cristea, care nu a apucat să stea pe bancă la nici un meci de când a fost numit, a intervenit telefonic după meci, la canalul TV Digi Sport, declarând următoarele: „Este un punct obținut, mai mare decât pare să știți, un punct foarte greu pentru noi. Le-am cerut băieților înainte de meci, ca acesta să fie punctul de plecare și uitați că mi-au dat dreptate. Dacă primeam acel penalty, din minutul 60, ar fi venit punctele de plecare, dar sunt mulțumit de atitudine, fiindcă asta face diferența în fotbal, de excuțiile individuale pe care le-am avut la goluri. Vă promit că de azi înainte, echipa noastră va arăta respect mult mai mult pentru ceea ce înseamnă orașul Iași și ceea ce încearcă să se construiască la echipa noastră.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X