Alin Șeroni, FC Botoșani, după egalul cu UTA: Anul acesta, sper să jucăm din nou în playoff

București, 23 februarie 2021

../Imagini-03-2021/UTA-Botosani-0-0

Noul stadion din Arad, Francisc Neuman, a găzduit luni partida din cadrul etapei a 24-a, a Ligii 1, dintre UTA și FC Botoșani, încheiată cu scorul de 0-0. Partida a fost una de luptă, în special pe zona centrală a terenului. Deși aparent în prima repriză, a dominat echipa FC Botoșani, cele mai mari ocazii de gol au venit deabia în minutele 40 și 45, ambele au aparținut echipei gazde, prin Erico și respectiv Ioan Hora.

În aceiași notă a continuat și partea a 2-a a partidei. Cea mai mare ocazie de gol a aparținut echipei FC Botoșani, în minutul 75, prin Keyta, ctunci când șutul acestuia din mijlocul careului, a fost respins de portarul Balauru.

Rezultatul este unul ce mulțumeșete ambele formații, FC Botoșani cu 37 puncte își consolidează locul de playoff, în vreme ce UTA cu 30 puncte mai speră ca să prindă ultima poziție de playoff, de care o mai desparte 5 puncte. UTA are un program infernal în ultimele jocuri rămase din sezonul regular, atunci când se va confrunta cu echipele care luptă pentru titlul de campioană: FCSB (acasă), CFR Cluj (acasă) și U Craiova (deplasare).

Declarația fundașului Alin Șeroni (FC Botoșani), după egalul cu UTA Arad

Fundașul central al echipei FC Botoșani, Alin Șeroni, în vârstă de 33 ani, a declarat după egalul înregistrat cu UTA, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost o partidă foarte dificilă, pe un teren foarte greu, dar este important că am scos un rezultat pozitiv în această seară. Mă bucur că am ajuns la Botoșani, unde am obținut rezultate foarte bune, am ajuns în playoff, în Europa League, iar anul acesta, sper să jucăm din nou în playoff. Este ok că nu am pierdut în această seară, am făcut 37 de puncte, ne menține pe locul 4 în clasament. Următorul meci îl avem cu FCSB, un adversar foarte puternic și încercăm să scoatem punct sau puncte.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X